Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki ocencie to

Polecane posty

Gość gość

Hej. Od 3 lat z mezem staramy sie o dziecko. We dwoje zdrowi zbadani lecz przez 3 lata ani razu nie zalapalam. Miesiaczki mam regularne ostatnia byla 16 listopada. Dzis mamy 20 grudnia boli mnie brzuch jak na okres bola plecy piersi wszystko jak na okres ale go nie ma I nie ma. Robilam dzis test ale wyszedl negatywnie. W glebi duszy mam nadzieje ze okres nie nadejdzie ale boje sie bolesnego rozczarowania znow:( wczoraj myslalam ze dostalam okresu bo poczulam jak cos wyplywa polecialam do lazienki a to tylkp gesty sluz nie okres. Okres mi sie nigdy nie spoznial jesli juz to jak np myslalam ze dostane okres 20 dnia miesiaca to dostawalam wczesniej o 2-3 dni ale nigdy pozniej

Gość bella  86
Może jednak jesteś w ciąży.

Gość gość
no taka mam ogromna nadzieje. modle sie zeby w ogole okres sie nie pojawil i bede powtarzala testy mimo ze ten wyszedl negatywny. duzo osob mowi ze nawet w dniu spodziewanej miesiaczki testy wychodza negatywnie a sa dziewczyny w ciazy.

Gość gość
czy ktos sie jeszcze wypowie? bede wdzieczna

Gość gość
Może się udało. Zrób test z samego rana. Powodzenia.

Gość gość
Ja robilam test 5 dni po spodziewanej miesiace i wyszla mi bardzo blada 2 kreska a niby powinna byc mocna wiec mozliwe ze do zaplodnienia doszlo pozniej i dlatego test jeszcze nie wykrywa Jesli dalej nie bedziesz miec okresu i testy negatywne mozesz jeszcze zrobic bete

Gość gość
Ja robilam test 5 dni po spodziewanej miesiace i wyszla mi bardzo blada 2 kreska a niby powinna byc mocna wiec mozliwe ze do zaplodnienia doszlo pozniej i dlatego test jeszcze nie wykrywa Jesli dalej nie bedziesz miec okresu i testy negatywne mozesz jeszcze zrobic bete

Gość gość
dzieki :) dam znac jak sie udalo chyba padne ze szczescia.

Gość gość
a czy ktoras z Was kobietki miala takie objawy jak na okres? w sensie bol brzucha itp ?