Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zlozylybyscie skarge do kierownika sklpeu w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Robilam ostatnio zakupy w pewnym sklepie gdzie zawsze była super fajna obsluga. Od pewnego czasu jest koszmar! Obsluga jest taka sobie. Chociaz ci którzy pracują na sklepie sa ok ale panie kasjerki to przechodzi ludzkie pojecie :( Jakis czas temu przychodzę do kasy a jedna na druga mruga i w smiech ale taki dyskretny, mysle sobie ok może mi się wydawalo. Ale pare x sytuacja się powtorzyla. Bylam pare dni temu z moja corka a kasjerki w czasie obsługi smiech. Moja corka kiedy wyszlysmy pyta się ze smutna mina: - Mamo dlaczego te panie się z nas smialy :( Zrobilo mi się starsznie zal i pomyslalam, ze następnym razem zloze skaqrge do kierownika sklepu.

Gość gość
ale one mogły się śmiać z całkiem innych powodów,więc zapytaj samej tej kasjerki głupia pipko ,

Gość Mama jedynaka
Wydaje mi się, że jesteś przewrażliwiona. Jest okres przedświąteczny, pracownicy marketów mają x3 pracy co zwykle, nie dziwie się, jeśli ktoś nie jest super miły, w 90% to po prostu zmęczenie. Ludzie, odrobinę wyrozumiałości.

Gość gość
A może wiedzą coś czego Ty nie wiesz. Nie wiem, może Twój mąż coś nawywijał, albo gadał z nimi... A Ty zaraz do kierownika.

Gość gość
Pewnie naskarż :) co jak co ale chamstwo w ich profesji nie jest tolerowane, tak jak fuszerka w budownictwie itd.

Gość gość
po co skarżyć do kierownika, nie możesz poprostu kasjerek zapytać - mam wrażenie że Pani sie ze mnie śmieje więc prosze o bardziej taktowne zachowanie ... czy cos takiego, a jak beda pyskowac to naskarż

Gość gość
Nie jestem typem donosiciela i nigdy na nikogo nie skarzylam ale ta sytuacja mnie niemiłosiernie w*****a. Corcia miała naprawde smutna mine :( Jedna z tych kasjerek jest mloda ma jakies 22-24 lata a duga jakies 45 wiec nie jest mloda ale zachowuje się jak malolata. Może powodem ich smiechu jest moja choroba :( która niestety widać :(

Gość gość
Ja myślę ze jesteś przewrażliwiona . Twoje dziecko tez jak widac ma juz zryta psyche skoro tak reaguje na jakis tam uśmiech obcej baby .

Gość gość
a na co chorujesz?

Gość gość
jesteś p*****lnięta autorko i naskarż na mnie dyrekcji cafe za obraze,kasjerki porozumiewają się takimi właśnie znakami i gadają o całkiem innych rzeczach niż Twoja szanowna dupa

Gość gość
CHORUJE NA LUSCZYCE KTORA BARDZO WIDAC.

Gość gość
No i co z tego ze masz łuszczyce ?Wierz mi ludzie maja to w d***e bo kazdy ma w życiu swoje problemy . Jesteś przewrażliwiona

Gość gość
może Twój mąż ma Ci coś do powiedzenia? Takie sytuacje nie zdarzają się na co dzień i nie bez powodu!

Gość gość
sorry autorko ale jak ja ide do sklepu to te kasjerki tam mają taki zap*****l że nie mają czasu na takie pierdołki jak przyglądanie sie klientom i śmianie, ja był zgłosiła skargę ale licz sie z tym żeby sklep zmienić

Gość gość
MOJ MAZ NIGDY NIE BYL W TYM SKLEPIE SAM zawsze ja sama robie zakupy ewentualnie z nim ale rzadko bo maz nie znosi zakupow.

Gość gość
po prostu masz kompleks wyglądu i wszystko tak odbierzesz do siebie,popracuj nad sobą,z powodu własnych kompleksów narobiłabyś problemów komuś ,chociaż skarga że ktoś się śmieje jest co najmniej dziwna ,to ciążka praca i tam nie jest zbyt do śmiechu

Gość gość
Nie mam zamiaru pracować nad swoim wyglądem bo nie mam kompleksow ( nawet luszczyca nim nie jest ) lubie siebie. Jeżeli kasjerka obsluguje mnie i doslownie krztusi się ze smiechu i to za każdym razem jak jestem w tym sklepie i nawet moje male dziecko to zauwaza to co ja mam myslec?

Gość gość
Jeżeli sytuacja się powtorzy to pojde do kierowniczki i powiem co było i jak się wtedy poczułam, ze nawet dziecko to zauwazylo. Nikt nie ma prawa tak traktować mnie ani moja rodzine. Jeśli to nie pomoze to napisze skarge pisemna do dyrektora regionalnego.

Gość gość
Ja piernicze chyba masz strasznie nudne życie że aż tak przeżywała jakieś baby że sklepu które widzisz przez kilka minut jak ci tak to przeszkadza zmien sklep, też pracowalam w sklepie i szczere takie przewrazliwione babki to koszmar, świat nie kręci się w okół jednej osoby mogą mieć po prostu dobry humor lub śmiać się z czegoś za tobą lub z jakiejś rozmowy...

Gość gość
16,01 za każdym razem jak tam ide to się głupio podsmiec***a a ostatnio to az się duzily ze smiechu i patrzyly mi się prosto w oczy. Wiec cos jest na rzeczy.