Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcesz Dorobić Do Budżetu

Polecane posty

Gość gość

Praca w domu. Od 8zł do 200zł za dniówkę w zależności od zaangażowania . Zapisz się i sprawdź ile można zarobić. Naprawdę warto. Wystarczy tylko komputer i dostęp do internetu. Nie siedź bezczynnie tylko zacznij zarabiać tak jak ja. ZAPISZ SIĘ A DOSTANIESZ PREMIĘ 20zł link do strony szefem.com/?n=cobra1974

Gość gość
lepiej zostan prostytutką, pewne pieniądze a nie jakies MLMy i oszustwa

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!

Gość gość
Masz dostęp do internetu to wykorzystaj to by zarabiać w Programie Partnerskim który oferuję Zarobki zależą tylko od twojego zaangażowania i kreatywności. Z programem Partnerskim zarabianie jest łatwe i przyjemne a prowizje i bonusy zachęcają do dalszej pracy. Zacznij zarabiać razem z nami. Zainteresowanych proszę o pisanie na e-mail darsos1@wp.pl

Gość gość
ja tez korzystam z programu partnerskiego z tym ze nova cash - polecanie produktow finansowych roznego typu. udaje mi sie zgarnac za to prawie ze druga pensje

Gość gość
Mlm to sciema, etat to sciema, el camillo to sciema. Ludzie obudzcie sie. Zakladajcie firmy albo wyjezdzajcie za granice bo tam lepsza kasa.

Gość gość
To akurat tyczy sie tylko ciebie glupku. Nie bedziesz zasmiecal tematow swoimi madrosciami z d**y.

Żal ci ściska cztery litery, że mam rację mlm-owski padalcu? Lecz się na nogi, bo na głowę już zbyt późno :)

Gość gość
Haha mnie smieszy to ze wmawiasz sobie i innym ze masz racje ale prawda jest taka ze racji nie masz i nigdy nie miales. Jestes tylko malym glupim zakompkeksionym hejterem. Prawda boli co leszczyku.

Oczywiście, nie mam racji bo ty tak powiedziałeś :D A kim ty jesteś akwizycyjna niedorajdo, że każdy musi liczyć się z twoim zdaniem? Lecz się psycholu.

Alternatywa dla obecnego kryzysu, inflacji i upadających banków. Waluta niezależna od rządów i instytucji finansowych, nieobciążona podatkiem VAT. Już 1 500 000 aktywnych członków! - www.onecoin-silesia.pl - www.facebook.com/onecoin.silesia naprawdę godne polecenia od 3 miesięcy "pracuje" w domciu :)