Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiączki test negatywny

Polecane posty

Gość gość

Witam, Czy któraś z was miała tak jak ja .... Więc miesiączke powinnam dostać dwa dni temu lecz jej nie ma... A test negatywny... Temp jak dla mnie podwyższona... Jest 36.7 lecz po owulacji spadała do 36 maksymalnie do 36.2 . Miesiączki jeszcze wspomnę że mam regularne co do dnia mimo że zwracam uwagę na to dopiero od 4 miesięcy i nie spóźniła się w ciągu tych miesięcy. Stosunek był przed owulacja i w czasie owulacji z prezerwatywa. Były dwa dni kiedy męczyła mnie zgaga. Tydzień przed miesiączka złapała mnie grypa zoladkowa. A przed tym brałam w szpitalu zastrzyk przeciwbólowy na Skórcz mięśni bo nie mogłam się ruszyć czy możliwe ze jestem w ciąży czy brak miesiączki może być spowodowane zastrzykiem. Wczoraj niby troszkę czułam ból na miesiączke ale dziś już nic jak by nawet się nie zbliżała. A mam silne bóle i często tydzień przed miesiączka wiedziałam że nadchodzi. A tu nic. Nie jestem gotowa na ciążę Ale chyba już się nastawilam i myślę że jestem na to gotowa i dała bym sobie radę... Czy któraś z was miała podobnie?

Gość gość
Idź do ginekologa zamiast zadawac głupie pytania na forum. Dni przed owulacją też sa plodne, tak na przyszłość 🖐️

Gość gośćAga
A kiedy test robiłaś ? Bo mogło byc za wcześnie :-)

Gość gość
Test robiłam w dniu spodziewanej miesiaczki

Gość gość
Dziś się dziwnie czuje pobolewa mnie brzuch ale nie jak na miesiączke mam uderzenia gorąca i boli mnie krzyż. Dziś po pracy kupię kwas foliowy i test aby jutro rano zrobić i zobaczymy

Gość gość
To wlasnie , ja zrobiłam test dzień przed planowanym Okresem , wyszedł negatywny ( nawet cienia ) zrobiłam 2 dni pózniej i pozytywny

Gość gość
Dzięki za odpowiedź więc jest nadzieją na jutro :-)