Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem lamaga

co zrobic pomocy?

Polecane posty

Gość jestem lamaga

Zachowalem sie wczoraj jak ostatni frajer:( Dlugo nosilem sie z zaproszeniem z kolezanki z pracy na randke. W koncu sie przelamalem i umowilismy sie na spotkanie w barze sushi. Niestety jestem lamaga i gdy podnosilem kawalek futomaki do buzi ten spadl mi do miseczki z sosem sojowym. Sos oczywiscie rozbryzgal sie dookola, lacznie z oblaniem dziewczynie bluzki i dosc jasnych spodni. Przeprosilem ale spotkanie oczywiscie dobieglo konca. Odprowadzajac kolezanke do domu ta do mnie nie odezwala sie nawet slowem, widzialem tylko zlosc w jej oczach. Pisalem smsy wczoraj wieczorem i dzis, a ona nic. Napiszcie mi czy mozna jeszcze uratowac te znajomosc, czy jestem zlamasem i po znajomosci. Co zrobic, jak ja udobr****** A moze ja olac?

Gość gość
Powinieneś zaproponować pokrycie kosztów czyszczenia w pralni.

Gość jestem lamaga
nie pomyslalem o tym bo czulem sie jak ostatni idiota, zreszta tak jest do tej pory. Myslicie ze mi wybaczy jak jej to zaproponuje?

Gość gość
Kup jej nowe i prześlij paczką jako przeprosiny.

Gość gość
Uważam że nawet jak zaproponujesz pralnię tej odzieży to na nic się zda.Gdybyś Jej w jakimkolwiek stopniu odpowiadał to zlałaby sprawę a inna inszość:tam gdzie się pracuje tam się ch...m nie wojuje-zapamiętaj to.