Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia67854

Jestem za wysoka? Pytanie do panów..

Polecane posty

Gość gość
Nie, dla mnie w sam raz.

Gość gość
ach, gdybyś Ty wiedziała, co wyprawiam z wysokimi :)

Gość 09876
Nie tyle we wzroście, co w głowie i podejściu niektórych ludzi. Niektórym facetom rzeczywiście może przeszkadzać wyższa od nich dziewczyna, jednak problem jest trochę inny. Bardzo wielu facetom podobają się wysokie, (a nawet wyższe od nich) kobiety tylko po prostu obawiają się tego, że nie mają u nich szans, więc nie próbują zagadywać. Nie przejmuj się. W żadnym wypadku twój wzrost nie jest wadą tylko atutem. Wysokie kobiety są na ogół bardzo atrakcyjne, mają długie nogi i w ogóle są seksowne. Pamiętaj, że twoje podejście do siebie samej wpływa na to jak odbiera cię otoczenie. Jeśli będziesz się źle czuć, wstydzić, zamykać w sobie to będzie to zauważalne, ludzie wtedy właśnie często myślą że taka osoba jest niemiła czy zarozumiała i próbują nawiązywać z nią kontaktu. Więcej optymizmu i pewności siebie, na pewno pięknie wyglądasz i się podobasz. Poza podchodzisz tak skromnie i od razu zaznaczasz że chłopak mógłby być niższy... Jest pełno facetów powyżej 184 cm! No może nie około 200 jak ja, ale takich około 190 nie jest trudno spotkać. Ja uwielbiam wysokie dziewczyny, ale mój kolega który ma 180 cm również, więc widzisz... Ubieraj nawet szpilki, olej to wszystko i zobaczysz że szybko będzie mnóstwo zainteresowanych.

Gość gość
Autorka nie patrzy na wygląd tylko na charakter :) Dobre...☺

Kiedyś miałem dziewczynę, która była troszeczkę wyższa ode mnie i niestety nic z tego nie wyszło, jednak wzrost to nie wszystko. Liczy się również twój charakter i zachowanie :) W moim przypadku po prostu się nie zgraliśmy. Powodzenia!

Gość Andreasor
Jan lubię wysokie ale jestem wyższy od Ciebie o 12 cm ;)

Gość gość
Szukaj wsród wysokich. Niżsi sa odpowiedni dla tych małych.

Gość gość
Nie kocha się za cm. Jak jest chemia, uczucie i inne ważne rzeczy to co to za różnica, to tylko liczby. Kocha się za co innego, mówicie jakbyś cie nigdy nie kochali.