Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tacy ludzie zasmiecaja planetę ?

Polecane posty

Gość gość

Nieudacznicy, chorzy, nieszczesliwi. Ja rozumiem jeszcze osoby pogodne pełne życia mimo wszystko ale takie falszywe g.wno , zakompleksione, nieszczęśliwe, z przecietna inteligencja. Prostaki nie dazace do niczego, bez żadnych zasad moralnych, przecież oni nic nie wnoszą? Jesteście w tej grupie ? Jeżeli tak to wytlumaczcie mi to

Gość gość
przykład wyżej :D człowiek z kultura tak sie nie odniesie do innych powodzenie buraczysko

Gość gość
może i faktycznie kultura akurat w tym wątku sie nie popisalam ale temat dotyczy czego innego, zadalam pytanie . Gdybym prezentowała ten poziom to logiczne ze nie zakladalabym takiego tematu. Ktoś mnie zainspirował do tego :D

Gość gość
kazdy ma prawo wyrazać swoje opinie

Gość gość
Co chcesz przez to powiedzieć? :D

Gość gość
ty tez mozesz byc za chwile chora ,zakompleksiona , nieszczesliwa ... zycie jest nieprzewidywalne , wiec nie badz taka pewna ,ze ciebie to nie dotknie :O

Gość gość
Walnij sie w arbuza to moze cos ci sie rozjasni :P twoj temat mowi o tobie ,jestes gorszym smieciem i nawet tego nie wiesz :(

Gość gość
Owszem mogę być. Ale to nie oznacza ze zniże się do poziomu większości . Ciekawe że praktycznie nikt nie odpowiada, a jeśli już, to nie na temat. :)

Gość gość
Obcowanie z takimi to prawdziwa udreka. Tu nie chodzi o to, ze chorujecie czy cos sie nie wiedzie. Bo wiekszosc rzeczy mozna zmienic. Wystarczy chciec. A jak wam sie nie chce, nie macie zadnych ambicji i wolicie swoje zycie przegrac to nie dziwcie sie. Jeśli jeszcze nie jesteście fałszywi i jesteście pogodni,bez wielkiego ego to idzie was zaakceptować. W innym przypadku : NEVER!!. Ja na waszym miejscu bym sie zabila, trzeba być idiota żeby tkwić w takim gownie świadomie. I tak powstają całe haremy nieudaczników, a ci fajni nie są do końca szczęśliwi.

Gość gość
jakich odpowiedzi oczekujesz ? u ciebie cos z glowa nie teges :( potrzebujesz psychiatry i to natychmiast

Gość gość
Juz mozesz sie zabic , bo jestes duzo gorszym smieciem .

Gość gość
Ty jesteś śmieć

Gość gość
Już się zleciala banda nieudaczników. Wymaz sami macie coś coś głowa i tego nie wiecie nawet. Masakra. :o

Gość gość
Prawda ! autorka to smiec !

Gość gość
* Wy sami macie coś z głową

Gość gość
Uuu ależ mnie zabolało , zaraz się poplacze :P hahaha