Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach przed stosunkiem

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam do Was pytanie. Odczuwam strach przed stosunkiem. Nie mam już 15 - 18 lat, tylko torchę trochę więcej. Poznałem dziewczynę, myślę że to ta na któą czekałem. Jedak mam trochę strachu przed stosunkiem. Kiedyś miałem podobnie i po protu spierdzieliłem sprawę. Nie chcę tego powtórzyć. Myślicie że warto ten pierwszy raz zaliczyć z jakąś panienką, której za to zapłacę?

Gość gość
NIE to najgorsze co możesz zrobić. Chcesz zdradzić swoją dziewczynę z prostytutką? Pogięło Cię?

Gość gość
lepsze powiedzenie to mój pierwszy raz? ona jest młodsza a już miała z 4 partnerów.

Gość gość
Oczywiście, że tak. Płatny seks na początek to fatalny pomysł. Wydajesz się wrażliwym człowiekiem, a tacy nie powinni korzystać z prostytutek bo potem mają problemy emocjonalne i poczucie winy, można się uzależnić od seksu za kasę. To że nie miałeś nikogo nie ma znaczenia, nie musisz się tym chwalić, a poza tym Twoja dziewczyna na pewno to zrozumie. Liczysz się Ty, a nie Twoje doświadczenie.

Gość gość
Pamiętaj, że pierwsze doświadczenia seksualne kształtują seksualność człowieka, chcesz aby Twoje pierwsze wspomnienie było z prostytutką, a nie z osobą na której Ci zależy?

Gość gość
Sam nie wiem. prawda jest taka że mam prawie 30 lat. Nigdy nie miałem czasu na związki itp A jak już jakieś były to zawsze miałem wrazenie ze dziewczyny lecą na kasę (mam bardzo dobrą pracę, samochód, mieszkanie). Nie mam jednak rodziny, znajomi zakladają swoje rodziny... wiadomo jak to jest. zmieniłem miejsce zamieszkania, aby coś zmienić w swoim życiu. poznałem fajną dziewczynę, nie chce tego skopać. Nie czuję aby chodziło o pieniądze (bo oprócz tego gdzie pracuje to ona nie wie co mam na koncie itp). Sam nie wiem co zrobić..

Gość gość
Jaka Roznica z Kim ma sie nauczyc. Jak spierzy to nic jemu nie pomoze

Gość gość
Chciałbyś aby ona bzykała się teraz z innym? Żeby Cie zdradzała jak Ty chcesz to zrobić?

Gość gość
Powiedzenie prawdy nie wchodzi w grę, bo wyjdę na dziwaka. Więc chyba innego rozwiązania nie ma?

Gość gość
nigdy nie sądziłem że z takimi głupotami na forum napisze... ale sam juz nie wiem

Gość gość
Bez urazy ale Ty jesteś głupi :O Puknij się w głowę! Przecież nie musisz mówić że to Twój pierwszy raz. Facet po prostytutkach obrzydlistwo :O

Gość gość
będzie dobrze jakkolwiek będzie nie to się liczy. Nie zmuszaj jej niczego ale patrz czy tego chce jeśli chce to jak uważasz

Gość gość
Jak pójdziesz do d****** a Twoja dziewczyna się przypadkiem o tym dowie, to wtedy dopiero będziesz miał sprawę spieprzoną na dobre...

Gość gość
Niech idzie I sobie p****** moze ona I tak jemu nie da

Gość gość
"Przecież nie musisz mówić że to Twój pierwszy raz. Facet po prostytutkach obrzydlistwo" Wiem że nie muszę mówić. Ale się pewnie i tak zorientuje... No to fakt że to obrzydliwe...

Gość gość
a co za różnica czy jesteś prawiczkiem ważne że Cię kocha

Gość gość
Co po kochanki jak k***s sie za szybko spusci

Gość gość
jestes prawikiem mysle ze prawik nie powinien wiazac sie z dziewczyna co miala partnerow bo nie zaspokojisz jej , nawet nie wiesz jak sie zabrac do sexu

Gość gość
przecież pierwszy raz z każdym nowym partnerem jest taki sobie, bo wiadomo że obie strony są bardzo stremowane nawet gdy wyjdzie tak sobie, to poprawisz się za następnym razem możecie zacząć od pettingu i potem próbować dalej w zależności od ochoty nic na siłę i nie ma sensu się przymuszać czy spieszyć kup jakiś lubrykant, olejek do masażu, czerwone wino a potem się dobrze bawcie no i bez przesady jak dziewczynie zależy to się nie wystraszy 30letniego prawiczka sama trafiłam na 27 latka i jakoś nie wspominam tego źle, dużo cierpliwości i tyle

Gość gość
Witam, mam bardzo podobny problem. Poznałem dziewczynę, ale jakoś jestem "zablokowany". Nie staje mi jak już mamy to robić. Jestem prawiczkiem. Podoba mi się, ale nie wiem co mnie blokuje. Może to że nigdy tego nie robiłem. Zrobiłbym tak jak wyżej, poszedł do burdelu na swój pierwszy raz. Ale obrzydza mnie to, wolę dać 10 razy więcej i jakąś 'czystą' dziewczynę dostać... Zamiast uganiać się z kobietami to wybrałem pracę... teraz mam pieniądze a nie mam z kim pogadać. przykre to trochę.

Gość gość
Ja swój pierwszy raz mialem właśnie z prostytutką w wieku 32lat ale tobie odradzam ponieważ ja nie mialem wtedy nikogo a ty masz kobietę. Też mialem obawy że jak kogoś poznam to nie będę wiedział jak się zabrać, coś zrobię nie tak itp. Dzisiaj mam żonę dziecko i śmieje się z tamtych wydarzeń. Dodam ci jeszcze że tamto doświadczenie zaduzo mi nie pomogło ponieważ z prostytutką jest inaczej ty płacisz i wymagasz. Ciociasz jak za dwa lata potem znalazłem kobietę to juz stres był mniejszy.

Gość gość
Wstyd było by się przyznać w wieku 32 lat że to Twój pierwszy raz i stres byłby jeszcze większy. Nie uważasz?

Gość dbajcie o miłość
to co z tego że twoja partnerka jest bardziej doświadczona?kiedyś ciebie nie znała,teraz jestescie razem i powinniscie być sobie wierni,to z nią musisz zacząć uprawiać seks,wiadomo że cudów nie będzie za pierwszym razem,nie brudź miłości

Gość gość
Wstyd to chodzić na dzięki a nie być prawiczkiem ja bym była zadowolona z takiego faceta i nie ważne ile ma lat ja i mój partner jesteśmy tylko ze sobą i nasz pierwszy raz porażka kolejne też ale po jakimś czasie opracowaliśmy wszystko co nas kręci itd

Gość gość
Dziwki miało być