Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscciekawy

dziewczyny czy spotkaliscie ekshibicjoniste

Polecane posty

Gość goscciekawy

Jwt

Gość gość
Tak, a co?

Gość goscciekawy
I jak było?

Gość gość
Naucz się odcieniac padalcu spotkałyście

Gość goscciekawy
To jest pytanie ogólnie A jak nie wiesz to nie p*****l

Gość gość
Jak było? Powiem szczerze ze ... oblesnie:)) Miałam wtedy 16 lat i wracalam z imprezy. Całe szczęście ze nie byłam sama;D Ten zboczeniec byl tuż pod kościołem, pod figurą Jezusa :D jakiś starszy dziad,grubo po 30. Jak zorientował się ze chcemy wiać to ruszył w naszą stronę , miasto małe, ciemne , okolica tez taka "wiejska".. Kolejne szczęście - cudem był w pobliżu jakiś postawny facet, którego on się wystraszył i uciekł :) a my wrócilyśmy do domów.

Gość old tristania
Nie wiem czy to mozna nazwac spotkaniem...ale opowiem :-) To dzialo sie z pare lat temu, chodzilam do technikum i mieszkalam w internacie. Gdy bylam w klasie maturalnej to wieczorami, pod oknami ,gdzie znajdowaly sie pietra dziewczyn zaczal spacerowac sobie pewien pan, ubrany tylko w plaszcz, pod spodem nie mial nic :-) swiecil latarka po oknach i jak ktoras uchylala firanke to natychmiast sie obnazal i tak stal. Ja tez pare razy go widzialam, nieciekawy widok...widac bylo, ze facet ma cos z glowa. Nasi opiekunowie wybiegali do niego i on wtedy bardzo szybko uciekal...raz krzyczal ze i tak bedzie wracal. Sprawe zgloszono na policje i odtad w godzinach wieczornych radiowozy czesciej parolowaly okolice i gosc juz sie nie pojawial..przynajmniej ja nic nie widzialam.

Gość goscciekawy
Dzięki laski za wypowiedzi ale jak macie jeszcze jakieś to proszę o więcej pzdr

Gość gość
zbok ciekawy się naczytał :P

Gość gość
Ja widziałam kilka razy w życiu, ale to i tak nic przy "spotkaniu" z onanistą, a takowego widziałam w wakacje w wwa. Normalnie koles ok 30-35 podchodził na kilka m do nas (grupka dziewczyn) i sobie walił :D

Gość gość
Moja kolezanka spotkala. Wyskoczyl nagle i pokazalal takiego mikrusa , ze zaczela sie smiac. No to uciekl. Jak spotkacie takiego to sie z niego smiejcie.

Gość gość
Moja...mama kiedys spotkala. Pojechala sobie rowerem po zakupy i wrocila wyyjatkowo szybko. Zapytalam co sie stalo bo miala dziwna mine a ona mi mowi, ze gdy wracala to na poboczu drogi zobaczyla jakies zaparkowane eleganckie auto, a tam za uchyloma maska stal sobie mlody mezczyzna w garniturze, mial opuszczone spodnie i najspokojniej w swiecie sobie trzepal.Na moja mame nie zwracal najmniejszej uwagi. Ja zazartowalam ,ze mogla zapytac : moze pomoc? :-)ale jak zobaczylam mine mamy to nie drazylam tematu, bylam ciekawa czy chociaz bylo na co patrzec :-) powiedziala mi tylko ze w zyciu tam tak szybko rowerem nie przejechala, a bylo pod gorke.

Gość goscciekawy
Sam jestes zbokiem poj***e

Gość goscciekawy
Odcieniac czy odmieniać padalcu