Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopzchlopa

Kobiety chca chlopa a nie mezczyzne !

Polecane posty

Gość chlopzchlopa

Chlop musi byc chlopem w zyciu i z babom, bo jak nie to go w d***e bedzie miala. Twarda renka, twardy chuj tego baby wszystkie chcą !

Gość jaadam
Ty chlopzchlopa siadaj zapnij k***a ten rozporek i słuchaj. Kobieta wbrew pozorom jest prosta w obsłudze. Chce być kochana, szanowana, adorowana, doceniona i mieć – zupełnie jak facet – sex codziennie. Oczywiście, każda kobieta jest inna i każda inaczej podchodzi do tego j****ia, ale chce być j****a często, bo to lubi. Dlatego napalony twardy mężczyzna zdobędzie każdą kobietę, którą tylko będzie chciał, bo słodkie słówka i chuj długi i gruby to jest to co kobieta pragnie w dzien i w nocy.

Gość gość
ciekawe bardzo,właśnie kopnęłam w dupę takiego ,zresztą zawsze to robię takim od jebania prymitywom,ale możliwe ze suki to lubią ,a słodkie słówka wsadz sobie w dupe

Gość gość
a może miec jakies inne zainteresowania oprócz jepania szczęśliwej wybranki?

Gość gość
prymitywne ścierwa

Gość busiunia
O matko, ja potrzebuję słów jak powietrza! Nie potrafię sobie wyobrazić związku z facetem, który swoje uczucie wyraża tylko czynami. Dobre j****ie, ale bez okrasy?... ja chcę wszystkiego! I słów, i czynów!

Gość gość
a długiego grubego c***a nie chcesz?

Gość gość
bo to jakby os całej fabuły:D

Gość gość
chłop nasadza babe na długiego grubego c***a i twrdego i hlast w morde wiatraka robi z baby a ta cała w skowronkach

Gość busiunia
Jestem po prostu kobietą, lubię słyszeć piękne rzeczy. Lubię, kiedy mówi, że jestem kobietą jego życia, tą jedyną, że chce spędzić ze mną swoje życie, że nie ma nikogo piękniejszego, mądrzejszego, bardziej kochanego ode mnie, że tęskni, że szaleje, gdy mnie nie ma... Nic mnie tak nie uskrzydla jak takie właśnie słowa, najlepiej z zaskoczenia! Ale nic nigdy nie pobije wyszeptanego do ucha w środku nocy 'ale wiesz, że Cię kocham?' i czułego całusa... taka chwila może trwać dla mnie wiecznie.

Gość gość
ale kto?

Gość atenatoja
Jak slysze piekne slowa, wiersze pisane dla mnie to mnie menczom i denerwuja. Nic nie znaczom. Wiem, ze wiele kobiet za takie slowa wiele by oddalo. Mnie sie robi niedobrze od tego. JA CHCE CZYNOW i długiego i grubego.

Gość gość
Jak facet godzinami i dniami komplementuje kobietę i prawi słodkie słówka, bo zalatuje mi to... fałszem?

Gość gość
chyba zbyt pochopnie wykluczasz mozliwośc długiego i grubego c***a u poetów

Gość gość
Ja mam to szczęście ze trafiłam na mężczyznę który potrafi okazywać uczucia i mówić o nich,bardzo często słyszę masę ciepłych słów,bardzo lubię jak mówi mi że uwielbia się przy mnie budzić i ze mną zasypiać,jak mówi mi że pięknie wyglądam,ze mam cudowne oczy,że na mnie czekał cale życie i jestem jego prawdziwa miłością...lubię tez bardzo jak chwali moja kuchnie-to mnie wręcz uskrzydla,każdy Jego komplement powoduje moja "wydajność"

Gość gość
a mnie twoje pietolenie stereotypami o c******m pochodzeniu męskosci

Gość gość
"chodź do mnie mała" jejkuuu tak mocno to lubie slyszec od niego!!!

Gość atenatoja
A ja nie lubię określenia 'mała'. Jestem raczej dziewczyną z pazurem, nie lubię określeń typu- miśku, tygrysku, kotku...Lubię swoje imię, ewentualnie wypowiedziane zdrobniale. Drażni mnie słodzenie i nazywanie mnie od wszystkich drobnych paskudnych zwierzątek np. myszko, bleee.. Przy moim mężczyźnie lubię czuć się kochana, a nazywanie mnie 'mała' tego nie sprawia.

Gość gość
Jak uzywa okreslen typu..."Kotek" "Skarbie" albo "Milosci Moje" a najbardzie to lubie jak poprosze go zeby cos zrobił a z jego ust padaja słowa "Tak jest Pani" lol

Gość busiunia
"Boże, ja ja cię tak kocham! Nigdy mnie nie zostawiaj!" - jeszcze takim szczęśliwym głosem, albo jak jest rozczulony to jakby mu się łezka zakręciła, uwielbiam to!!!!!

Gość gość
mogłabys zmienic nick? bo mnie denerwuje

Gość gość
hehe hehe dobre...ale mnie szczerze tez niekiedy mecza...Jak jest ich za duzo ,za czesto.naprawde moze zrobic sie niedobrze.takie przeslodzone.ty usmiech no i musisz odpowiedziec...za duzo nie.sa mile...mnie najbardziej podobaja sie slowa:wygladasz pieknie i seksownie...i to spojrzenie przeszywajace mnie...ummm

Gość chlopzchlopa
gość dziś hahahahahaha typowa slodziutka kobietka, ale bym ja wyj***l......dlugim i twardym!!!!! Co za samiczka! chuj mi stoi jak duszel na niom!!!! busiunia, jaki jest twoj e-mail? bo ja miloscia do ciebie palam straszliwa !!

Gość atenatoja
Chcę być poniżana przez niego kręci mnie poniżanie i dominacja męska. Nie bdsm, jedynie jeden jego element typu przytrzymywanie, krępowanie ruchów, kontrolowana przemoc i uległość kobiety. Facet moze zrobić ze mną co tylko zapragnie i jestem gotowa spełniać jego zachcianki.

Gość busiunia
ok chłopzchłopa moze czas na odmiane oto mój mail: lachonek_90@poczta.fm

Gość jaadam
Uwwielbiam jak w łóżku jest dzikość i kobieta pozwala mi na wszystko! Taka to jest baba moich marzeń!!!

Gość gość
Chce być kochana, szanowana, adorowana, doceniona X Ale bdura. To czemu tyle kobiet lata za dupchami chamami prstakami agresoram zamiast wybrac tego ktory bedzie je kochal szanowal i docenial i adorowal?

Gość chlopzchlopa
Bo Chlop musi byc chlopem w zyciu i z babom, bo jak nie to go w d***e bedzie miala. Twarda renka, twardy ch*j tego baby wszystkie chcą ! .....ile razy mam to powtarzać !?

Gość gość
w zasadzie to pana o takich cechach "chaakteru" nie powinno interesować czego chcą baby. tak mi sie wydaje. ale moze się myle i spędza pół dnia na szlifowaniu odpowiednich umiejetności w nadziei na "kontakt":D