Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Natanka

Kiedy wasze dzieci zaczely

Polecane posty

Gość mama Natanka

interesowac sie nóżkami i zaczęły wkladac je do buzki :) , moj Natanek na niecale szesc miesiecy i wczoraj pierwszy raz wlozyl stupki do buzi a nozkami interesuje sie od jakiegos tygodnia.:) , te postepy sa tak niesamowite .:) , nasmialismy sie jak nie wiem :) , pozdrawiam mamusie :) :)

Gość gość
Ja nawet takich rzeczy nie widzialam, dla mnie to nie postep tylko rozwoj... Dziwne sa teraz te matki:-/ Za bardzo przezywacie wszystko, tylko dziecko i dziecko... Ta moda na rozwoj dziecka mnie denerwuje.

Gość mama Natanka
Dla mnie to są postepy :) , jestem dumna z mojego robaczka :) , nie jestesmy dziwne a kochamy swoje malenstwa .:) , kazda z nas ma inne upodobania i na swoj sposob interesuje sie maluszkiem :) , pozdrawiam

Gość gość
ooo luduuuu/// dzieciak wlozyl gire do paszczy i ot wielce powod do usmiania się i do dumy?!!! Kobieto zejdz na zemie!!!

Gość mama Natanka
Hmm dziwne jestescie..nie potraficoe cieszyc sie swp szczesciem ..lepiej siedziec i płakać w poduszkę po co wam dziecko !!

Gość gość
No nie wiem, ja tez się nie podniecam takimi rzeczami. Mam półroczna córkę i jeszcze nie interesuje się stopami. Ale mam też starszego syna, w szkole i jego sukcesami cieszę się i jestem z niego dumna. No właśnie, sukcesami - osiągnięcia rozwojowe każdy kiedyś przeszedł i nic w tym niezwykłego nie ma.

Gość gość
"Natanek" i jego "stupki"?? Dlaczego wietrzę prowokację? Ciekawe czy tak zrozumie?