Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się, że mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że nie biorę tabletek. W sobotę akurat pechowo nie mieliśmy przy sobie prezerwatyw, ale niestety nie mogliśmy wytrzymać i kochaliśmy się bez gumki. Miniona sobota była moim 27 dniem cyklu, a cykle mam 28-30 dniowe (czyli dziś 29 dzień). Czy to jest w ogóle możliwe, żebym była w ciąży?

Gość gość
Aha, zapomniałam dodać, że mój facet skończył już poza mną.

Gość gość
Przed miesiaczka są dni nieplodne raczej nie powinnaś zajść..

Gość gość
Dni płodne to od 11 do 20 dnia maxymalinie także możesz wykluczyć ciąże

Gość gość
Jest wtorek a ja dalej nie mam okresu. Zaczynam się stresować, bo już dziś na pewno powinnam mieć...

Gość gość
jak mozna byc tak glupim i bzykac sie bez gumy

Gość gość
a wytrysk byl w tobie ?

Gość gość
Nie, wytrysk był poza mną.

Gość gość
i jak tam, przyszedł okres?

Gość gość
Od autorki: Nie, no właśnie nadal nie przyszedł, a powinien być albo w niedzielę albo w poniedziałek, a już środa... :(

Gość gość
wiesz co to jest test ciazowy ?

Gość gość
Głupie pytanie... oczywiście że wiem co to test ciążowy, tylko że chyba jeszcze jest za wcześnie na wykonanie go. Kurczę, wydaje mi się, że to raczej niemożliwe żebym zaszła na dwa dni przed planowaną miesiączką i to bez kontaktu ze spermą ale z drugiej strony strasznie się boję że jednak doszło do wpadki. Dopóki nie dostanę okresu będę strzępkiem nerwów. Co my narobiliśmy... :(

Gość gość
Powinno się zrobić tydzień po dacie spodziewanej miesiączki, z tego co pamiętam. Moim zdaniem przesunął Ci się przez stres okres

Gość gość
Do autorki : a nie byłaś przeziębiona w tym miesiącu? Wiesz okres może przesunąć dużo rzeczy, stres, zmęczenie, nie wyspałaś się może kilka razy i tak wyszło albo się przeziębiłaś

Gość gość
Hmm to w sumie może być zmęczenie. Codziennie wracam z pracy okolo 18:00 i często sie nie wysypiam.... Ale to pierwszy taki cykl, zwykle mam bardzo regularne. No nic, może musze wyluzować trochę.

Gość gość
To jeszcze raz ja, autorka: Nie, przeziębiona nie bylam.

Gość gość
mam 25 lat. Nigdy nie mierzę cyklów. raz jeden zaznaczyłam w kalendarzu dla ginekologa kiedy am okres i tyle z tego było. kcoham się różnie, z i bez (żeby nie byo. Z jednym partnerem :) ) i nie ma stresu o nic. Czy się przesunie czy nie. Gwizdać.

Gość gość
Do autorki: jak się nic nie zmieni to w sobotę zrób może test. Teraz są takie testy, że wykrywają ciążę po 6 dniach jak coś. Oczywiście uważam, że to kwestia np zmęczenia, że okres się przesunął. Ale lepiej zrobić test i mieć spokój.

Gość gość
Do autorki: jak sytuacja z okresem/? Pytam bo chyba sama jestem w takiej samej sytuacji :(

Gość gość
Od autorki: Okres na szczęście przyszedł w nocy z 23/24 grudnia (dzis juz go nie mam). To chyba stres byl powodem przesunięcia. Tak bardzo panikowałam że wpadłam, że aż mi się wszystko rozregulowalo. Nigdy więcej czegos takiego... Ide jednak do gina po tabletki.

Gość gość
do autorki : kurde nie znam Cię ale super się cieszę, że się jednak udało nie wpaść. leć po tabletki, będzie bezpiecznie. :)

Gość gość
Szanse są naprawdę niewielkie. Powinny być to Twoje dni niepłodne. Owulacja występuje zazwyczaj w połowie cyklu. Zresztą sama możesz ją sobie wyznaczać np testerem na ślinę. Bardzo dobra jest afrodyta.

Gość gość
Afrodyta sprawdzi się również jeśli ma się nieregularne cykle?