Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem dziwna? Zawsze pociągali mnie niedoskonali mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie podobali mi się mężczyźni, którzy podobali się moim koleżankom- Brad Pitt, Johnny Depp, Ryan Gosling. Za to zawsze kręcili mnie mężczyźni, którzy amantami nie byli- Staham, Bohun, Hannibal Lecter, Maleńczuk . Też tak macie?

Gość gość
doskonałość jest nudna ;) Mnie np podobaja sie duzo starsi

Gość prawictwo pospolite 152
ja tak nie mam tzn . Zawesze pociągały mnie doskonałe kobiety jak ( Żmuda Trzebiatowska , Natalie Portman) nigdy nie kręciły mnie przeciętne jak : REni Jusis , Edyta Górniak , Doda , PInk , Sylwia Grzeszczak , KAtarzyna Cichopek

a tak nie mam tzn . Zawsze pociągały mnie doskonałe kobiety jak ( Żmuda Trzebiatowska , Natalie Portman) nigdy nie kręciły mnie przeciętne jak : REni Jusis , Edyta Górniak , Doda , PInk , Sylwia Grzeszczak , KAtarzyna Cichopek

Gość Laura2777777
bo kobiety to co innego, maja byc idealne, piekne, a facet nie koniecznie musi byc piekny jak z obrazka, nawet brzydki facet moze być seksowny tzn miec w sobie jakas meskość, przykladowo blizna u faceta moze dodawac meskosci czy uroku, albo zmarszczki, a u kobiety nie My mamy być nieskazitelne, piekne, delikatne, a facet musi byc przystojny ( co nie znaczy ładny), charyzmatyczny, inteligentny, zaradny, meski

Gość Laura2777777
zreszta mnie np w ogóle nie kreca tacy metro faceci, wymuskani, tacy lalusie, to dla mnie jest aseksualne, facet musi byc czysty, ale jak chodzi po domu w wymietej koszulce czy nie ogoli sie 3 dni to dla mnie jest męskie, a w pracy oczywiscie musi byc elegancki a dobrym garniturze, ale nadal nie ubrany jak lalus

ostatnio zrobiła na mnie wrażenia uroda tej panny http://bi.gazeta.pl/im/b5/68/12/z19304373Q,Magdalena-Bienskowska.jpg magdalena bienskowska kiedyś podobala mi sie pauliny sykut , ale to był krótki epizod .. Teraz nie ma jej nawet w pierwszej piątce moich faworytek

Gość gość
Mi też się podobają ci mężczyźni, którzy się tobie podobają.

jesli mialbym wymienic 4 dziewczyny ktore robia na mnie największe wrazenie to byłaby to Zmuda Trzebiatowska , NAtalie Portman, MAgdalena Bieńskowska i ta blondynka którą widać miedzy 2 minuty 23 do sekundą a 2 minutą 40 sekudną też mi sie podoba

i ta blondynka którą widać miedzy 2 minutą 23 do sekundą, a 2 minutą 40 sekudną 2 23 - 2 40 też mi sie podoba

Gość gość
prawictwo- a Paulina Krupińska?

prawictwo- a Paulina Krupińska? krupinska jest ladna , lepsza niz sykut , ale gorsza niż 4 dziewczyny które wymiłem wcześniej wiec mógłbym ją dać najwyżej na 5-6 miejsce ..

Gość gość
Mnie tez sie podobaja ci faceci co napisałam moze orpocz Hanibala Lectera :P I jeszcze np Andrzej Chyra i Daniel Craige mi sie podobaja choc tez nie sa idealni

Gość Laura2777777
A wg mnie Krupinska jest o niebo ładniejsza od Bienskowskiej, ale to kwestia gustu no i ja jestem kobieta to moze sie nie znam :P

Gość gość
A ja uwazam ze wladimpir putin jest ladny ;/ kolezanki pikaja sie w czola jak to mowie:P

krupinska owszem ładna ale nie do konca w moim typie i tak wolę tą panne z youtube od krupinskiej .. siedzi przodem do kamery pojawia się między 2 23 - 2 40 minutą filmu https://www.youtube.com/watch?v=Ceeuzy15bno

Gość Laura2777777
No Putin cos w sobie ma żebyś wiedziała ;) Mnie tez by pociagał, ma ta charyzmę, jaest taki mega meski...zdecydowany, a nie jakis metro-pantoflarz

w jaśminowym albo seledynowym swetrze

Gość gość
ciekawe ile ma wzrostu (putin) i ta jego twarz nie taka cukierkowa , metroseksualna taka wladcza:)

a co do krupinskiej - to rzeczywiscie podobała mi sie przez dlugi okres moze 2-3 lata a sykut tylko na poczatku zrobila na mnie wrażenie .. Ale szybko doszłem do wniosku ( po kilku miesiącach ) , że tej pannie coś brakuje , jakiejś iskry

Gość gość
Sykut moim zdaniem kiedys była ładniejsza, a teraz zaczyna się sypiać tzn pojawiaja sie zmarchy itd tak jak Katarzynie Glince, kiedys piekna teraz widać starzenie się, a Krupinska trzyma sie jak narazie swietnie

a co do krupinskiej - to rzeczywiscie podobała mi sie przez dlugi okres moze 2-3 lata no wtedy uważałem ze jest pierwszej trójce najladniejszych kobiet jakie widziałem ale to było dawniej . .Teraz krupinska spadła na dalsze może 5 miejsce .. sykut jest moze na 10 -tym

Gość gość
Zreszta Żmuda tez trzyma sie calkiem nieźle, to juz babka po 30-stce wiec nie najmłodsza, niektore w jej wieku juz wygladaja jak stare ciotki,a ona moglaby miec z 25-28 lat z wygladu

GLinka nigdy mi sie nie podobała .. Nawet przez sekundę o niej nie pomysłalem : z******ta laska A o sykut przyszły mi takie myśli kilka lat temu ze jest niezła , ale jej pozycja spadła z biegiem czasu i juz mnie tak nie fascynuje ..

Gość gość
Bo Sykut zbrzydla niestety, uplyw lat po niej widać, już nie ma tej swieżości co kiedys...kiedys byla bardzo ładna Tak jak Socha straciła na urodzie, jak grała w "brzyduli" to była najładniejsza, a teraz jakos szału nie ma

doszedłem do wniosku , że Trzebiatowska jest na 2 albo pierwszym miejscu w mojej hierarchii atrakcyjnosci kobiet no i ta panna z youtube jest na podium .. ( nie wiem które miejsce .)