Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skuteczne odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Chciałam się podzielić swoimi osiągnięciami w kwestii odchudzania. Otóż 3 miesiące temu postanowiłam zrzucić parę kg. Miałam tu i tam trochę tłuszczyku i postanowiłam coś z tym zrobić. Trafiłam w sieci na stronkę www.dieta-personalna.eu/A1/42e73282a8/ dzięki której dostałam rozpiskę ćwiczeń i szczegółowy plan diety. Otóż po tych 3 miesiącach stosowania się wobec zaleceń, jest mnie mniej o 8 kg. Planuję zrzucić jeszcze drugie tyle. http://dieta-personalna.eu/A1/42e73282a8/

Gość sandra199322
na czym polega ta dieta?możesz napisać coś więcej?

Gość gość
otrzymałam rozpisany plan diety na 14 dni. plan jest po tych 14 dniach powtarzany od nowa. na każdy dzień jest przygotowane menu dla każdego posiłku wraz z przepisami. dodatkowo pomoc trenera personalnego (telefoniczna) i linki do filmów z ćwiczeniami jakie należy wykonywać

Gość gość
każdy zarabia jak może

Gość małamiii1
Pomysł jakiś jest chociaż Ja wolę jakieś bardziej tradycyjne i namacalne sposoby. W wakacje np schudłam dzięki diecie dash i tabletkom na obniżenie łaknienia iq green wsystko trwało jakieś dwa miesiące jakoś strasznie nie kombinowałem i efekty były OK. AAA no i oczywiście biegałam w sumie teraz tez biegam uwielbiam zresztą to robic

Gość gośćAlma
U mnie Foreverslim zadziałał bardzo szybko.Szkoda że wcześniej nie zdecydowałam się na zakup tych tabletek,przynajmniej uniknęłam bym wcześniejszych rozczarowań.

Gość beatatrak
małamiii1 A słuchaj powiesz coś więcej o składzie iq green? Już gdzieś coś tam o nich słyszałam

Gość małamiii1
Wiesz co ten skład w iq green jest zupełnie naturalny co jest dla mnie i pewnie dla Ciebie ważne. Składają się przedewszystkim z zielonej kawy i kwasu chlorogenowego. Zresztą o wszystkim można przeczytać na www.iqgreen.pl

Gość gość
ja też korzystam w diety przez internet, jestem pod stałą opieką dietetyka, mogę dzwonić i pisać kiedy potrzebuję porady, posiłki dostałam smaczne i sporo a waga spada. Myślę, że to dobra opcja, bo jest taniej i częstszy kontakt z dietetykiem, polecam http://hh-life.pl/promocja-cenowa-na-diety-online/

Gość gość
szukałam skutecznego ale i zdrowego. Było to dla mnie bardzo ważne dlatego sprawdzałam składy i odrzucałam te które miały nie naturalne składniki. Wybrałam w końcu slimcea. Podziałały. Pozwoliły mi schudnąć bezpiecznie i skutecznie :) 12kg wynik to było i jest coś z czego jestem bardzo dumna i zadowolona.

Gość gość
ja zdecydowałam się na slimcea. namówiła mnie sąsiadka z która wieczorami wychodzę na papieroska :) widziałam że sama schudła ale nie wiedziałam jak, w końcu udało mi się z niej to wydusić. Stosuje miesiąc i potwierdzam działanie suplementu slimcea.

Gość Elzbietka257
A ja jestem ZA Afrykańskim Mango http://szczupla-kobieta.pl każdy chwali swój suplement jaki mu pomógł a mi właśnie ten;) wcześniej byłam smutną grubaską,ale odkąd stosuję African Mango jestem uśmiechnięta a już niedługo będę ekstra szczupłą kobieta;) już mam za sobą 24kg w 3 miesiące;)

Gość Asienka_88
Mi udało się skutecznie schudnąć 10 kg. Jestem na diecie Karolci. Zmieniłam swoje odżywianie na zdrowsze. Staram się jeść regularnie i nie podjadać. Po za zmianą odżywiania ważny jest ruch. Sporo jeżdżę na rowerze, chodzę na basen, czuje się świetnie :)