Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błyszczące włosy

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić, żeby matowe włosy zaczęły błyszczeć? Macie jakieś sposoby?

Gość Mathilda777
Kupić sobie olejek kokosowy Efektimy i regularnie stosować:)

Gość gość
A próbowałaś zabiegów Amazon Keratin? Są super i włosy nabierają mega blasku!

Gość gość
To może jakaś fajna koloryzacja? Jakieś refleksy? No i oczywiście włosy trzeba odżywić. Moja Weronika z In Harmony zawsze stosuje olaplex, to prawdziwe cudo dla włosów.

Gość gość
Nie, nigdy nie używałam Amazon Keratin. Ale to są jakieś zabiegi prostowania włosów, czy jakieś kosmetyki? Zaciekawiłaś mnie!

Gość gość
Jeśli chodzi o Amazon Keratin to mają zarówno zabiegi (keratyna jabłkowa, winogronowa, czekoladowa) jak i kosmetyki do pielęgnacji. Zobacz sobie na ich stronie. :-)

Gość gość
Szampon dermena.Wlosy sa silniejsze i blyszcza.Jesli dodatkowo masz problem z wypadaniem to polecam go w 100% Mnie po ciazy strasznie zaczely wypadac garsciami zrobily sie matowe bez zycia.dopiero kuracja tym szamponem pomogla odrastaja nowe i nie mam z nimi zadnego klopotu.Efekty juz po kilku myciach

Gość gość
Faktycznie, te zabiegi Amazon Keratin są super! Widziałam ich zdjęcia na FB przed i po zabiegu. Mega!!! Włosy prościutkie, błyszczące, no cudo!

Gość gość
Jejku, ja właśnie marze o takich prostych i gładkich włosach. Moje strasznie sie puszą, nawt jak wymodeluję na szczotkę, to dwie godziny jako tako wyglądam, a potem znowu to samo. Może trzeba wypróbowac ten amazon keratin.

Gość WilliamRiker
Maski odżywcze Prosalon bardzo fajnie działają na nabłyszczanie. Kupiłam kilka w Hebe i jestem zachwycona.

Gość gość
A te kosmetyki Amazon Keratin to są od dawna w Polsce? Bo jeszcze o nich nie słyszałam. teraz oglądałam ich strone i super to wygląda. Ja chce to serum z olejkiem arganowym do włosów!