Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALĘKNIONA27

DZIWNA DOLEGLIWOŚĆ, CO TO MOŻE BYĆ???

Polecane posty

Gość ZALĘKNIONA27

od około 2 tygodni mam dziwne odczucie jakbym coś miała w odbycie. czuję to przy chodzeniu i siadaniu. kilka dni temu męczyło mnie pieczenie i swędzenie. teraz już nie swędzi i nie piecze aby tylko to odczucie. oglądałam te okolice i żadnych guzków przynajmniej na zewnątrz nie mam. dużo czytałam w necie na ten temat i boję się,że to może być rak. boję się tego. dodam, że mam 27 lat.

Gość gość
moze hemoroidy? udaj sie do lekarza jezeli czujesz dyskompfort

Gość załamany_gość
Jak cię coś boli to idź do lekarza a i nie wymyślaj sobie chorób. Wiesz ile jest chorób z takimi dolegliwościami a my nie jesteśmy lekarzami żeby to wiedzieć dlatego idź do lekarza. A może to kał xD sorry głupi żart :)

Gość gośćik
włoz palec w o***t i sama zbadaj czy cos tam wyczuwasz. Moze kamień kałoy ci tkiw?

Gość gość
do lekarza proktologa jestem zapisana na 10 stycznie, wcześniej nie dało rady, nie musicie być złośliwi:( po prostu pytam bo może ktoś ma lub miał podobny problem i się dowiem czegoś więcej.

Gość gośćik
nie jestem złośliwa i mówię poważnie. Włóz palec i sprawdź czy wyczuwasz cos niepokojącego. A myslisz ze lekarz niby jak cie zbada?

Gość załamany_gość
dziś Nikt przez internet ciebie nie zdiagnozuje to trzeba porozmawiać i przemyśleć. Nie warto psuć sobie świąt i sie bać bo ktoś napisał że to rak. To musi zobaczyc lekarz

Gość gość
Udaj sie do proktologa, ja tez miałam pieczenia i swedzenie, potem miałam problemy z wyróżnieniem, krew, okazało sie ze to Szczecina o***tu, kilka czopkow i po problemie.

Gość gość
mam nadzieję, że to nic poważnego. wiem, że nikt przez neta nie postawi mi diagnozy ale tak jakoś raźniej mi. niestety święta będę miała zmarnowane bo bo mam taki charakter, że przejmuje się wieloma rzeczami:(