Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie poniżenie, uległość względem kobiet totalna.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co ja mam z tym zrobić. Moje pragnienia są bardzo mocno można powiedzieć zboczone. Marzy mi się być psem, niewolnikiem, toaletą, np chciałbym, aby kobieta siedząc na toalecie, sikała mi na twarz, również siadając mi nieraz na twarzy, lizania o***tu, takiego po całym dniu, zlizywania własnego nasienia z podłogi, z jej stóp, połykania jej śliny, lizania i wąchania jej noszonej bielizny. Być przywiązany, i wychłostany po tyłku, związany, w******ny straponem od tyłu.

Gość gość
Ojej...jesteś wręcz stworzony dla mnie. Uwielbiam kiedy mężczyzna liże moje buty, masturbuje się na komendę, uwielbiam karać go chłostą.... rozmarzyłam się ...

Gość gość
o***t po całym dniu.

Gość gość
:) Bardzo bym tego chciał, w głębi duszy tego pragnę. Jestem totalnym fetyszystą. Przykładam się do kupienia akcesori, typu maska, obroża, świeczki, kajdanki, kulki analne, itp. Coraz bardziej nie wytrzymuje.

Gość gość z 20 37
Nie martw się skarbie, jestem pełna pomysłów. Wystarczy mi tylko Twoje psie spojrzenie, profesjonalne przyrządy są do dodania klimatu. Pas cnoty dla psa jest oczywiście niezbędny. To jedyne, co musi mieć.

Gość gość
Oczywiście, że mógłbym nosić pas cnoty. Interesuje mnie pokonywanie swoich barier, stanów psychicznych, lękowych, granic. Trudno mi wyjść po za te pragnienia, ale coraz bardziej jestem zdecydowany i wiem że tego pragnę, dlatego przymierzam się do kupna akcesori do takiego układu.

Gość gość z 20 37
Bardzo ładna postawa ;)

Gość gość
Mam zamiar coś z tym zrobić i spróbować wejść w taką relację realną. Ale trudno chyba o taką kobietę. Pani szuka uległego ? Szukała ? ;)

Gość gość z 20 37
Już nie szukam. Żaden się nie sprawdził. Pozbyłam się ich i tęsknię za tym klimatem, ale już nie liczę, że znajdę odpowiedniego dla siebie.

Gość gość
Tzn pod jakim względem się nie sprawdził ? Ja miałem swoją Panią tylko wirtualnie, na zasadzie pisania, ale to dla mnie za mało. Mam trochę obaw oczywiście, ale to jest tak silne, że moja część się takich praktyk domaga. Coraz częściej myślę o realnej służbie czy relacji.

Gość gość
Każdy miał problem z dyscypliną, precyzyjnym wykonywaniem poleceń, zrozumieniem podstawowego faktu, że chodzi o moją przyjemność a nie ich. Jak to zwykle u facetów, więcej mówienia niż robienia

Gość gość z 20 37
To powyżej ja pisałam oczywiście.

Gość gość
Czyli byli egoistami. Ja ponoć mam potencjał, tak przynajmniej słyszałem od mojej Pani, z którą pisałem. Dawałem z siebie tyle ile mogłem, często kosztem swojego wysiłku, starałem się być coraz lepszym i ćwiczyć swoja wolę, co nie jest łatwe, ale to wymaga wysiłku. Uległy musi ćwiczyć samego siebie, najlepiej jak trafi na odpowiednią treserkę, taką, która nauczy go posłuszeństwa, że będzie chodził jak w zegarku. A władza należy tylko do strony Dominującej, i ona decyduje, co zrobić z uległym, czy np dać mu jakąś nagrodę, o ile zasłuży.

Gość gość
Oczywiście, nie piszę tego, aby się przypodobać, bo narazie pozostaje to w sferach moich pragnień, teraz tylko przełamanie swojego oporu i lęku aby się otworzyć na tego typu doznania krok po kroku.

Gość gość z 20 37
Wiesz, z Wami jest taki problem, że macie dużo zapału na początku, ale szybko Wam mija i zaczyna się niesubordynacja. A ja nie mam dość cierpliwości na dawanie kolejnych szans.

Gość gość
Ja tam nie wiem, ja się nie napalam, narazie nie mam, nie szukałem i nie znalazłem nikogo chętnego na tego typu rzeczy. Czasami człowiek na jakiś czas potrzebuje nieraz odpoczynku od czegoś, aby potem do tego powrócić ze wznowioną siłą. U mnie takie potrzeby utrzymują się kilka dobrych lat, ale nieraz nie mam ochoty np na nic, tzn następuje taka dłuższa przerwa, ale potem znowu pragnienia tego typu nachodzą i nie dają spokoju miesiącami.

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie obsranej důpy tego spoconego cielaka smofa i opiertolenie kilku pał największych celebrytòw ero pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D

Gość nieposłuszny z Trójmiasta
Marzę o służbie Dominującej Kobiecie i docelowo szukam związku femdom. Marzę o byciu karanym laniem za nieposłuszeństwo, o lizaniu kobiecych stóp i oddawaniu się kobiecie ze straponem czy bycia przez Nią zmuszany do lizania miejsc intymnych czy nawet zabaw typu pissing. Jestem starym kawalerem, bo nie mogę znaleźć Kobiety, która byłaby zainteresowana takim związkiem czy układem ze mną, pomimo że jestem samotnym i wykształconym kawalerem z dobrą pracą z Trójmiasta, bez partnerki, żony lub dzieci, chociaż mam już 43 lata. Jeśli znajdzie się Kobieta, którą pociąga układ czy związek femdom i nie mieszka zbyt daleko od Trójmiasta lub nie odrzuca ewentualnej przeprowadzki to bardzo chętnie taką Panią poznam. Mój adres email to: niewolnik30dlaPani@op .pl