Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość96

Zespół Aspergera 19 lat niskie iq

Polecane posty

Gość gość96

Mam 19 lat i mam zespół aspergera słabo mi idzie nauka mam iq niższe niż przeciętne.Jestem uznawany za d***** debila,jestem choby nie z tej planety.Nie mam kolegów nie mam przyjaciół.

Gość gość
Przecież osoby z ZA mają wysokie IQ.

Gość gość
A ja mam niskie i mi jest naprawde ciężko.

Gość gość
Ja mam zbyt niskie i mi jest ciężko z nauką.Mam naprawde ZA.

Gość gość Ala
Jak na rzekomego debila, rozsądnie piszesz i ortograficznie.

Gość gość
Ja też mam za, a wyniki testu zrob gdzieś indziej.to ,że masz problemy w szkole to normalne.aspergerowcy inaczej postrzegają naukę, a stres i poczucie wyobcowania w ty nie pomaga.ja uczyłam się tego co lubiłam, reszta mnie wkurzała i zwyczajnie olewałam. Nie widziałam sensu uczenia się czegoś co klasyfikowałam jako bzdurę. Test powtórz , mnie raz mądra pani psycholog też tak oceniła. Potem dwie inne ,że mam bardzo wysokie. Sam widzisz jakie testy są miarodajne. A dostałam się do najlepszego liceum w dużym mieście. Poczytaj o aspergerze, oswój się z tym. Jesteśmy specyficzni, ale da się z tym żyć.

Gość gość
Ją od zawsze mam problemy od kąt.Pamiętam Czytałem że nie -które osoby że zespołem mają Upośledzenie umysłowe w stopniu lekkim.

Gość gość
Ją mam ponad 74IQ wyszło mi ponad napradwe to,jest tragedia.Morze mam głębszy autyzm.

Gość gość Ala
Chyba nie warto przejmować się wynikami testów na inteligencję... Czytałam, że mierzą one inteligencję matematyczno- logiczną i można nauczyć się je rozwiązywać.

Gość gość
A jak ktos ma dyskalkulie to przez testy jest uznawany za debila To ze nie potrafię liczyć i wyobrazic sobie liczb nie oznacza ze jestem głupia, gdybym była debilem nie potrafiłabym uczyć sie języków obcych

Gość gość
A teraz jestes w technikum, czy skonczyles LO?

Gość gość
W pierwszej klasie szkoły zawodowej.(:

Gość gość
Totalnie mam p********e.

Gość gość Ala
Widzę, że jesteś załamany tą zawodówką i tym, że nie masz kolegów... Jak dla mnie to ty jesteś bardzo inteligentną osobą i przede wszystkim wrażliwym człowiekiem. Na pewno zasługujesz na wspaniałych przyjaciół... Musisz tylko sam siebie polubić.

Gość gość Ala
Widzę, że jesteś załamany tą zawodówką i tym, że nie masz kolegów... Jak dla mnie to ty jesteś bardzo inteligentną osobą i przede wszystkim wrażliwym człowiekiem. Na pewno zasługujesz na wspaniałych przyjaciół... Musisz tylko sam siebie polubić.

Gość gość
Trzeba było wybrać szkołę, gdzie mniej osób w klasach i spokojniejsza młodzież. Aspergerowcy lepiej się czują w takich mniejszych grupach.

Gość gość Ala
Czytałam w internecie że jest wiele różnych inteligencji... W sumie, najważniejsze żeby człowiek był dobry. Co z tego, że ktoś skończył studia jak jest podłą osobą i krzwdzi innych.

Gość gość
Od razu z góry pieczęcie że jestem inteligentny.Nie znacie mnie wcale.Nic o mnie nie wiecie do zobaczenie.Ją litości nie potrzebuje wrażliwość to oznaka, słabości.Nie jestem pizdą.

Gość gość
Jesteś kretynem co właśnie udowodniłeś, zakompleksiony chłopcze

Gość gość
Hmm dobra nara miłej nocy.Jak człowiek jest chory i ma problemy ,to najlepiej krzyż na droge.Nara

Gość gość
Zakompleksiony jak ja jestem chory a z resztą.

Gość gość
To gdzie mam szukać pomocy jestem bezradny.

Gość gość Ala
Obrażasz się, jak dzieciak? Szkoda, że nie potrafisz dostrzec życzliwości innych. Ludzie próbowali cie wesprzeć w komentarzach i coś poradzić.

Gość gość
Nie obraziłem się skoro nic się nie da zrobić?No to cóż jestem,skazany na straszny los.Trudno no choroby się nie wybiera.Pierd ...ole ludzi ,zawsze będę sam.

Gość gość
Zdenerwowany że jestem w takiej sytuacji.Wrażliwość to oznaka słabości.Ale ja nie jestem,dobrym człowiekiem.

Gość gość
Licze na sąd ostateczny.

Gość gość
Wiele dzieci ma teraz zaburzenia w nauce i rozwoju. Byłam ostatnio na szkoleniu w http://www.biomed.org.pl/ i tam dowiedziałam się jak takim dzieciom pomoc. Znajdz osrodek który wspiera w takich chorobach.