Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostatnio wyszłam z siebie

Polecane posty

Gość gość

i stałam tuż obok, potem pochodziłam po mieszkaniu, widziałam siebie siedzącą na kanapie, potem przeleciało mi całe życie od małego dziecka do teraz i wskoczyłam z powrotem do ciała :o :o bardzo to było nieprzyjemne :o co to było ?

Gość gość
masz za dużo luster w domu

Gość gość
spacer debila !!

To było ohydne poruszanie się po twoim planie astralnym. Kiedyś w dzieciństwie tak miałem ale to rzeczywiście jest straszne. Można się tego wyprzeć i trwale nie mieć.

Gość gość
to była śmierć mózgu 🖐️

Ja kiedys noe poszedlem do szkoly tylko spalem mialem isc wiec nastawialem sobie budzik dobra nie ide na ta lekcje wstaje godzine pozniej to budzik o godzine do przodu czy pol robilem tak od 6 do 11 nagle czuje jak wychodze z ciala jakas otoczka mnie wyszla ze mnie i nie wiem czy to byl sen czy nie ale bylem w szkole bylo ciemno zywej duszy nawet ducha jakby szkole spotkala apokalipsa... :O

To były myślokształty z płytkiego snu. Żadne wychodzenie, stworzyłeś sobie szkołę i że tam jesteś. Może to sen faktycznie. Ja już tak trwale wyzbyłem się wychodzenia że za nic to mi się nie uda, w dodatku tak sobie przyswoiłem że używki mnie tam wprowadzają i ich nie biorę. Wspaniała metoda. Ale jako dziecko to było raczej eksperymentalne i ciekawe, dziś by takie nie było, nie dałbym rady. To też jest poziom.

Gość gość
dla mnie to jest bzdura co piszecie. po pierwsze jak można wyjść z ciała jak nogi są częścią ciała? po drugie nawet jeżeli to pozostaje kwestie tago co a raczej jak widzieliscie...Skoro oczy też sączęścią ciała nie mówiąc o mózgu. trzecia najistotniejsza kwestia to po co wam mózgi skoro najwyraźniej mozna funkcjonować bez nich? chyba że to nie wy wychodziliście a jakiś asttralny pasożyt? ale to wykluczją punkty jeden i dwa. podsumowując to jakies bzdury

Gość gość
nawet jak wychodze z domu to musze zmrużyć oczy albo poczekac aż mi sie przystosują do ciemności. a tu wychodzą z ciała i co? WIDZĄ siebie na knapie. pieknie. mam pytanie skoro ciała astralne widzą tak jak ludzie to jak widzą siebie nawzajem i swój świat? bo nie kumam. powinny odbierac go jakimis innymi zmysłami albo przynajmniej w innym zakresie niz będąc zamkniete w ciele. chociażby jak pisałem wyżej z powodu opuszczenia tego środowiska

Gość gość
Poczytajcie o OOBE