Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skurcze w macicy i ból piersi

Polecane posty

Gość gość

Witam was wszystkie :) Mam pytanie do mamusiek i tych przyszłych tez :) staram się z mężem o pierwszego dzidziusia. Jeszcze 10 dni do okresu a mnie tak bardzo bolą piersi i sutki przy dotyku. są tak ciężkie, że jak schodzę po schodach bez stanika to musze je trzymać bo tak boli. Mam też lekkie chwilowe skurcze w macicy i po prawej stronie jakby w jajniku? Czuję tez czasem lekkie kłucie w pochwie. Czy to może być ciąża? Nie chcę potwierdzenia czy tak czy nie. Chce się tylko dowiedzieć czy też tak może miała któraś z was w ciąży jeszcze przed okresem? Pozdrawiam :)

Gość gośćAga
Tu masz poprostu kończąca sie owulacje lub co najwyżej objaw implantacji , zrób test w planowanym dniu okresu albo nawet dzień pózniej , ja zrobiłam test 4 dni przez okresem negatywny , dzień przed okresem tez , i kolejny zrobiłam dziś 2 dni po opóźnieniu okresu i jest pozytywny . Także cierpliwości kochana

Gość gość
Dziękuję kochana :) Nigdy mnie nic nie bolało po owulacji, więc możliwe, że jednak to ta druga opcja. Lecz nie chce się nastawiać, żeby się się zawieść :)

Gość gość
To nic pewnego. U mnie pojawił się jak nigdy ból piersi po owulacji więc myślałam że to ciaża. A okres nadszedł jak zwykle. Gdy w kolejnym cyklu zaszłam w ciążę to nie miałam żadnych innych objawów niż w normalnym cyklu.

Gość gość
Za szybko na implantancje. Te objawy nic nie znaczą. W mnie nie bolały piersi na owulacje a kiedyś nagle zaczęły. Nie jesteśmy robotami. Wszystko może się zmienić i nie ma co tego wiązać z ciąża bo to dużo za szybko na jakiekolwiek objawy nawet jak zaszlas. Jedna ciążę mam za sobą a drugiej końcówkę i nie miałam żadnych objawów przed miesiączka. Zaczynały się około 6-7 tc.

Gość gość
nie wkrecaj sobie autorko ciazy bo sie gorzko zawiedziesz-tez tak miałam co miesiac wszystko , tak jak na ciaze, cycki bolały jak nigdy pozniej jak bylam w ciazy to miałam objawy jak na okres i w zyciu bym nie pomyslała ze to ciaza- normalnie z podpaska chodziłam asekuracyjnie bo myskałam ze mnie zaskoczy okres w pracy a tu niespodzianka:)