Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam mu powiedzieć że jest dla mnie kimś ważnym

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się kolega od ponad roku. On o tym nie wie i chciałabym mu o tym powiedzieć. Tylko jak? Od czego zacząć? Czy to coś da?

Gość gość
Stań przed nim i powiedz: jesteś dla mnie wazny

Gość gość
szczerze powiem i zastanów się nad tym: a. na razie nie mów mu, bo się przestraszy i kontakt się osłabi albo zniknie. b. Upewnij się, że dla niego też jesteś ważna, inaczej zostaniesz w ciemnej doopie c. pierwsze i najważniejsze, chociaż na końcu : NIE MÓW, tylko CZYŃ. Czyny świadczą, a nie słowa. Zorientuje się, zobaczysz ....

Gość gość
Facet zorientować hahahaha

Gość gość
Raczej nic z tego nie będzie, bo on nie wygląda na zainteresowanego moją osobą, ale i tak bardzo bym chciała powiedzieć o tym. Męczę się już strasznie :(

Gość gość
gość dziś oczywiście, jeżeli czynami się będzie działac, a nie tylko przewracaniem gałami i myśleniem na forum. OD pustej gadki, która zobowiązuje, włosy się im jeżą na głowach i zmykają gdzie pieprz rośnie. Zawsze chcemy byc tam, gdzie jest nam dobrze, gdzie czujemy się pożądani, doceniani, gdzie mamy bliskie osoby etc. itd. ... żeby komuś pokazac co się czuje, trzeba czasu i cierpliwości, nie da się tego załatwic jednym krótkim zdaniem, które nic nie znaczy, nic nie zmienia .... To on ma poczuc to samo, to on ma chciec, bo jeżeli tego nie ma, to mówienie mu czegokolowiek nie ma sensu. Nikt się przecież nie zakochał od wyznania usłyszanego w przelocie :D

Gość gość
gość dziś aha, czyli sprawa jasna. Nie masz zamiaru walczyc. ok. Jeżeli się męczysz i po prostu chcesz, żeby to napięcie opadło i szybciej zapomniec, to mu powiedz, ale nie licz na entuzjazm. To dobry sposób, zeby wrócic do życia, bo jak powie Ci, że on nic nie tego, to będzie łatwiej.

Gość gość
Myślę, że jeśli mu powiem, będzie mi łatwiej się uwolnić od tego uczucia. On nie widzi we mnie kobiety, a ja ciągle się za nim tęsknię i popadam w coraz gorszy dołek z tego powodu. Problem w tym, że jestem bardzo nieśmiała i nie potrafię mówić o takich rzeczach (tzn. brak mi doświadczenia). Myślałam, by napisać do niego list, gdyż to pozwoli wyrazić mi więcej, ale nie wiem, czy to dobry pomysł.

Gość gość
napisz ten list. ile on ma lat?

Gość gość
Nie pisz listu. Skoro to kolega, to macie jakiś kontakt, prawda? To w żarcie powiedz mu to, raz, drugi, trzeci. I zobacz reakcję.

Gość gość
nie mow tego w zarcie, bo on tez zazartuje i zrobia sie jaja, a potem nikt nie bedzie wiedzial o co chodzi. zdobadz sie na odwage i powiedz, że jest dla Ciebie wazny, o tym co czujesz. jesli to odrzuci to przynajmniej bedziesz pewna, ze to nie to. A moze nie odrzuci?