Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzac na mieszkanow Londynu mam wrazenie ze

Polecane posty

Gość gość

Kazdemu swietnie sie zyje. Praktycznie wszyscy nosza markowe buty - Nike, Timberland, Addidas itd ., drogie torebki - Micheal Kors, Prada, Louis Vuitton, dodatki, najnowsze ubrania ze sklepow typu River Island czy Zara, powiecie, ze to siexiowki, ale w jednej i drugiej by ubrac sie od stop do glow badz moc czesto cos kupowac trzeba sporo kasy wydac... Do tego modne telefony itd itp Nie widuje praktycznie w ogole brzydko czy niemodnie ubranych osob...

Gość gość
ja patrząc na mieszkanców londynu zwłaszcza w centrum widze samych polaków i arabów

Gość gość
Przecież nawet zarabiający minimum może ubrać się w te rzeczy...zwlaszcza nike czy Adidas, to nie jest luksus jak w Polsce. Ceny w Zara czy RI sa juz porownywalne z new look czy innymi sieciowkami. Ale wiele ludzi których widujesz nie zarabia minimum.

Gość bebik
to troszkę prawda, co mówisz. Ludzie tam po prostu mają inne zarobki, nie liczą się dosłownie z każdym groszem wydawanym, a poza tym i te produkty są tak jak mówi poprzedniczka w dużo lepszych cenach. Dlatego ja często robię zakupy ubraniowe na aukcjach właśnie z UK bo mi się bardziej opłaca, sprawdźcie sobie http://www.ogloszenia.informacje.co.uk/wielka-brytania-i-irlandia-polnocna/sprzedam

Gość gość
Ktos, kto zarabia minimum w Lonydnie bedzie kupowal Nike, Korsa itd? Chyba kpisz. Najnizsza to 900-1000 za caly etat, wez tu za to zyj, w Londynie pokoje ska singli , male, ciasne , brzydkie sa po 500 mc minimum, jedzenie, telefon, dojazdy do pracy... Zapomnij , ze na jakiekolwiek ubrania czy buty starczy !!!

Gość gość
Dokladnie tak. Zarabiajac 1000 funtow na miesiac mozesz co najwyzej do Primarka isc na zakupy. A ci ktorych stac na drozsze rzeczy to albo dobrze zarabiaja albo po prostu maja partnerow z ktorymi dziela rachunki.

Gość gość
Albo sobie ubierają i potem kupują wymarzoną torebkę itp. Ale prawda jest taka że większość ludzi których widzisz nie zarabiają minimalnej.

Gość gość
Mnie stać na te ciuchy średnich marek które wymieniłaś, chociaż nie szaleję zbytnio i używam studenckiej zniżki gdzie tylko się da. To zależy tez jak wydajesz swoje pieniądze. My z koleżanką zarabiamy tyle samo. Ja place ok 400f za mieszkanie ona nic bo mieszka z rodzicami, za dojazdy placimy tak samo a i tak co miesiąc ona musi pożyczać kasę od chłopaka a mi zostaje ci najmniej 1000f z każdego miesiąca...