Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parlena

Jak dzisiaj nie napisal to znaczy ,ze juz nie napisze?

Polecane posty

Gość parlena

To tylko jeden dzien! a ja juz czuje sie przegrana,,, Czy napisac jutro co slychac czy odpuscic sobie? bo sam moze czeka ,albo juz nie chce byc w kontakcie,a moze przesadzam w niedziele pisalismy normlanie..

Gość gość
Kto? Z kim? Gdzie? Ile macie lat?

Gość parlena
Dopiero sie poznalismy 2x sie widzielismy po 26 lat mamy,a ja panikuje jak nastolatka

Gość gość
może był zajęty

Gość gość
Nie pisz. jeden dzien to nie jest dlugo :)

Gość parlena
niby tak,a ja juz przezywam to chore

Gość gość
Wiesz, różnie to bywa. Czasami nie odzywają się już nigdy a czasem nawet po kilku tygodniach. Trudno powiedzieć. Jeśli poznaliście się na jakimś portalu randkowym to szanse są mniejsze. Nie miej wtedy złudzeń. On się spotyka z wieloma na raz.

Gość juliaaa888888888
Rozumiem Cie bo sama to nieraz przezywam jak facet sie nie odzywa. Ale jak jeden dzien sie nie odezwał to jeszcze nic nie znaczy. Ja nawet czasami bylam pewna, ze jakis juz sie nie odezwie a sie odezwał , nawet zdażało sie ,ze po tygodniu miesiacu, a nawet roku czy dwoch sie odzywali, faceci zwykle sie odzywaja w koncu :) Pod warunkiem, ze sie im nie narzucasz

A może chce Ci dać odetchnąć od siebie? WIesz, taki zabieg, żebyś jeszzcze bardziej zatęskniła :)

Gość parlena
Nie nie poznalismy sie na portalu randkowym, a na podrywacza nie wyglada mysle,ze moze nie chce sie mi sie narzucac juz sama nie wiem przedziez to tylko jeden dzien

Gość gość
facet sobie pogrywa

Gość parlena
po randce sie odzywal i nadal chcial sie spotkac

Gość kokardka00
A ja mam takiego znajomego. Znamy sie bardzo długo, nie jestesmy razem, bo on nie chce, ale rozmawiamy, jezdzimy do siebie. Dzwonimy codziennie. Mialam byc u jego rodzicow na wigilii. Zauwazyłam, ze ostatnio ja cały czas dzwonie (w sumie nie ja, ostatnie 3 telefony), wiec od piatku wieczorem nie dzwonie i on tez nie. Przyjechała do niego rodzina, wigilia sie zbliza a on ma mnie gdzies. Nawet nie zadzwoni. No i tak mysle, jesli sie nie odezwie do wigilii, to koniec naszej znajomosci, bo czuje sie podle. A jest to wieloletnia znajomosc. Moze ma mnie juz dosc, ale wystawic mnie tak bez słowa przed wigilią, kiedy jego rodzina mnie zaprosiła..?

Gość parlena
moze jednak sie rozmyslil co do wigilii ,ale nadal chce byc w kontakcie wiec nie koncz tego tak szybko skoro to dobra znajomosc Ja jutro sie odezwe albo dzisiaj sama nie wiem on widze aktywyny caly czas byl wiec ja tez powinnam nie tylko on Wiec dlaczego zawsze ten krok ma nalezec do mezyczyzny za kazdym razem

Gość kokardka00
Ja wielokrotnie podtrzymywalam ten kontakt. Nie uważam, że to, ze kobieta/ dziewczyna zadzwoni, to jakis mega problem, wiec absolutnie mozesz sie odezwac, tym bardziej, że swieta sa idealnym pretekstem. Mozesz złozyc zyczenia, a nawet zapytac, co porabia w ktorys wieczor i czy by nie poszedł na spacer, czy do kina. A jesli chodzi o mnie, to niestety, on wie, ze ja siedze teraz sama. Ja nawet nie muszę jechac do nich na wigilie, chociaz on jeszcze w srode sam o tym mowił, jego mama mnie zapraszała, a teraz milczy i dzis, jutro upływa termin, haha. Jesli dopusci do tego, ze on bedzie z rodzina, a ja tu sama, nawet bez telefonu, bez niczego, to nawet, gdybym chciała, to koniec, bo jak przejsc nad tym do porzadku dziennego? Wielokrotnie to ja nie chciałam tej znajomosci zakonczyc, ale moze przyszedł czas, ze będę musiala i to strasznie przykre, w takich okolicznosciach, zreszta w kazdych jest ciezko. P.s. on sie nie odzywa nieraz, potem zwala na mnie, ze to ja nie zadzwoniłam i gdybym wtedy dzwoniła w pietek, czy w sobote, to bylby kontakt, ale jesli ja mam dzwonic powiedzmy 6 razy z rzedu pierwsza, to tez nie jest to w porzadku. Sama jestem ciekawa, co z tego wyjdzie.

Gość gość
kokardka ja mysle ,ze jeszcze napisze pewnie mama go goni do porzadkow przygotowan ;) daj znac jak cos

Gość kokardka00
Jasne, jestem tu i dam znać. Wiem, ze to przez takiego męskiego focha, ale oczywiscie tez przez to, że tak naprawdę, to mu nie zalezy na mnie. A moze kogos poznał w weekend? W kazdym razie ma najwyzej 48 godzin, chociaz to i taj za duzo.

Gość gość
dokladnie daj znac ja tez jestem ile masz czekac ja tez zawsze panikuje ,ze moze juz nowa, ale nie zawsze tak jest

Gość parlena
ja chyba dzisiaj nie pisze do niego sama nie wiem haha ale mam problem

Gość gość
Jeżeli jest to sytuacja, w której tylko chłopak zawsze pierwszy pisze, inicjuje, to sprawa jest jasna. Czeka na twój ruch teraz , żeby sprawdzić, czy nie jesteś jakąś śmieszną księżniczką.

Gość gość
jaki idiotyczny watek, dziewczyno masz 26 lat i nie wiesz takich rzeczy?! wakeeee uppppp

Gość gość
nie wiem nie mam duzego doswiadczenia mialam jednego stalego partnera

Gość parlena
napisalam jak minal dzień zobaczymy

Gość kokardka00
Wiec zaraz sie okaze. Ja wyszłam z psem, a telefon milczy. Straszna jest taka cisza.

Gość kokardka00
No i co?

Gość parlena
u mnie tez zero odpowiedzi jeszcze nie odczytal jesli nie napisze juz nigdy nie chce miec z nimi do czynienia i przejmowac sie

Gość gość
dobra napisal za bardzo sie trzeslam teraz sie zastanawiam czy bedzie chcial sie spotkac haha kokardka i co masz jakies wiesci?

Gość Mateuszek30
no z******ty tekst "co słychać" naprawdę wysiliłaś się intelektualnie brawo ty.

Gość parlena
juz ksiazke piszemy tak nawijamy nie potrzebnie sie balam

Gość kokardka00
Hej, to świetnie! Ciesze się. A u mnie nic. Dzisiaj to jeszcze przez 40 minut moze zadzwonic, a jutro to już sądny dzien. Jesli sie nie odezwie przed wigilią to nie mam wyboru. Bardzo długa znajomosc, ale tak nie będzie mnie traktowal. Na razie gapie sie w telefon, ale tez probuje sie czyms zajac.