Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie może we mnie wejść

Polecane posty

Gość gość

Próbujemy z moim chłopakiem od jakiegoś czasu mnie rozdziewiczyć. Ostatnia próba była kilka dni temu, ale za każdym razem kończy się tak samo... Wchodzi we mnie do pewnego momentu i dalej nie może, zbyt bardzo się blokuję. Próbuję się wyluzować i ciągle to samo. Cholernie mi na nim zależy i nie chcę nadwyrężać już jego cierpliwości, mówi, że to nie problem, ale ja chcę się z nim już kochać normalnie! Jest mi bardzo przyjemnie nawet gdy wpycha go mocno nie boli mnie nic a nic jednak nie może dobić do końca... Nie wiem czy mam jeszcze błonę czy o co chodzi, on mówi, że czuje jak mocno napinam mięśnie, ale nie robię tego świadomie. Kiedy on jest na górze wchodzi głębiej, kiedy ja w ogóle się wyślizguje. Co jest ze mną nie tak?!

Gość gość
może masz kozią piczkę

Gość gość
Probujcie na jezdzca, trzymaj go za penisa i sie wsuwaj na niego powoli. Wypijcie wino, rozluznisz sie. Pewnie to wlasnie przez zaciskajace sie miesnie.

Gość gość
ma za miękkiego kotasa, musisz zobaczyć czy ci wejdzie z jakim facetem co już jest rozr****ny, jak będzie ok to goń tego miękiego ciula