Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę swojej pracy :((( wpisujcie się jeśli tez tak macie

Polecane posty

Gość gość

Osoby które mają fajna i satysfakcjonującą prace : gratuluję Wam i oby tak dalej ale nie wypowiadać ie się tu proszę bo tylko doły poglebiacie tym, które rano przed praca wiele by dały by móc tam nie iść. U mnie jest wredna atmosfera i przeladowanie zadaniami jak wracam to jestem skasowana i nie wiem jak się nazywam pracuje w halasie i stresie.

Gość gość
to czemu nie zmienisz pracy? tylko nie pisz mi o bezrobociu. w zeszłym roku zmieniłam pracę 4 razy aż znalazłam taka co mi odpowiada. i nie mieszkam w dużym miescie, do miasta 20tys mieszkancow mam 4 km

Gość Pani od histori
Ja pracuje jako nauczycielka, dzieciaki są takie wredne... a najgorzej jak przychodzi rodzic do szkoły i och... ale moja Lenka jest taka wrażliwa ! a pani jej tak dużo zadaję ! tak zraniono jej uczucia... do 100 piorunów ! Nic dziwnego, że zraniłam jej uczucia, gdy ona jak zamykałam salę się ukryła w niej, a potem wracam i... lepiej nie wspominać co zrobiła ze ścianami i moją torebką. No to się wściekłam i trochę (nie przeklinając i nie nazywając jej mimo pokusy debilem) jej wrzasnęłam. Praca nauczyciela jest bardzo ciężka.

A ja teraz nie mam wcale pracy i jest jeszcze trudniej...

Gość gość
Do pani nauczycielki Nie każdy nadaje się na pedagoga, zwłaszcza w czasach porabanych rodziców i ich nadwrazliwych dzieciatek. Nie będę, zgodnie z prośbą autorki pisać o swojej pracy, pozostaje mi tylko współczuć i zachęcić do zmiany. Pozdrawiam

Gość gość
ja tam nie narzekam. mam 16lat doświadczenia zawodowego,dobre wykształcenie. jak stara praca mnie męczył, bo czułam ze już się nie rozwijam to w ciągu dosłownie 5 dni znalazłam nowa :) Autorko weź się za siebie, zainwestuj w swój rozwój i znajdź lepszą pracę a nie płaczesz...

Gość gość
na temat pracy mozesz tez wypowiedziec sie na stronie gowork

Gość gość
Ja swojej też nienawidze, jest ciężka i stresująca ale atmosfera jest fajna i zarobki

Gość gość
Też nienawidzę swojej pracy. Mam umowę do końca stycznia, potem odchodzę.