Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkicia

On Wodnik

Polecane posty

Gość gośćkicia

I ja tez.. Znajdę takiego

Gość gość sisi
Ja nie lubię Wodników facetów chyba że moje dzieci Wodniki to tak.:-)

Gość gość
Jesteś tu.

Gość gość
Jest tu taki ale nie jest tobą zainteresowany :-)

Gość gość
sciema, znałem kiedyś panią Wodnik, ona nie wiedziała, że ja też i nawet nie zwróciła uwagi na mój potencjał :)

Gość gość
łasskotka a ty ludzi tylko po znaku zodiaku oceniasz? jakbys sie spotykała z facetem i było by super w jego towarzystwie, fajnie by ci sie z nim gadało ale okazało by sie ze jest lwem, bykiem czy inną rybą to byś go olała albo zaczęłabys go szufladkować w to co mówią horoskopy o jego znaku zodiaku? masakra po prostu

Gość gość
nie było ani czasu, ani okazji na osobiste ucieczki :) zresztą rozmawialiśmy, nawet długo, i gdyby było jak piszesz, na pewno skumałaby, że cos w trawie piszczy i więcej chciała, a nie chciała :(

Wcale tak nie oceniam po znakach tylko kiedys czytalam ze wodniki pasuja do siebie. Ja mam szczescie do rakow :)

Gość gość
ale po co to wogole patrzec na te znaki zodiaku? potem podswiadomie kogos szufladkujesz lepiej nie wiedziec jaki on tam ma znak i po prostu albo ci ktos pasuje albo nie, a nie zeby sie jakimis znakami czy horoskopami kierowac

Gość gość
Do 17:22 Gosc z 17:19 dobrze ci radzi :-)

Gość gość
Kotka nie zwracaj uwagi na ignorantów, nie ma co dyskutować z ludźmi, którzy z uwielbieniem wypowiadają się na tematy, o których nie mają pojęcia :) Wodniki miłość znajdują dopiero po 30 - tce.

Gość gość
Do 17:28 Jestem Wodnikiem i nie znajdę miłości po 30-stce bo wiem to JA a nie twoje bzdurne horoskopy :-)

Gość gość
Masz racje. Znajdziesz dopiero po 40-stce:D:D

Gość gość
jak bedziesz patrzec w te głupkowate horoskopy i wmawiać sobie ze ma być tak jak oni piszą i sobie to wkręcać powtarzać aż wręcz maniakalnie to faktycznie tak będzie. tak wlasnie mozna w latwy sposób manipulować motłochem To ty jesteś kowalem swojego losu a nie pani z gazety która układa horoskopy i dodam ze mam 24 lata jestem Wodnikiem, od roku mężatką, a mój mąż to Koziorożec (wg głupich horoskopów podobno nie pasuje do Wodnika, ale ja mam swój rozum a nie zeby moim zyciem sterowały głupie horoskopy) pozdrawiam nieoświeconych i zacofanych w gusłach ;)

Gość gość
Do 17:40 Czyli kobiety mają planować urodziny dziecka na luty by ich potomek stał się wynalazcą? Nie rozbawiajcie mnie :-)

Gość gość
"pani z gazety która układa horoskopy" boże, ta myśli, że to się rozchodzi o gazetowe horoskopy w "Pani domu" :D Co za ignorancja