Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

projekt ustawy o ochronie rodziny

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę dodac tematu :(

Gość gość
Witam. Od kilku tygodni pracujemy, w stowarzyszeniu w który pracuje, nad ustawa o ochronie rodziny. Do ukończenia projektu jeszcze wiele pracy. Jako stala bywalczyni tego forum jestem ciekawa Waszych opinii. W skrócie, co zawiera nasz projekt: 1. Rodzina to Święty związek kobiety i mężczyzny. 2. Zniesienie tak zwanych ślubów 'cywilnych' - ślub moze być zawarty tylko przed Bogiem Wszechmogacym 3. wprowadzenie kary pozbawienia wolności za seks przedmalzenski i zdradę malzenska 4. Koniec z tolerancja patologii - odebranie dziec***ara żyjącym bez ślubu kościelnego i tym którzy sa po rozwodzie. 5. Wprowadzenie obowiazku chrztu, 1 komunii i bierzmowania dzieci 6. Zakaz wychowywania dzieci na homo i trans seksualistow. To takie najważniejsze założenia, jak pisałam projekt jest jeszcze nieukonczony - zakończenie prac przewidujemy na koniec stycznia. Caly projekt ma na celu ochronę rodziny przed zagrożeniami XXI wieku - satanizm, okultyzm, gender, homo seksualizm, unia europejska, islam. Chetnie zapoznam sie z Waszymi uwagami i pomyslami - projekt przygotowuje moje stowarzyszenie, ale to w końcu projekt obywatelski, wiec Wasze zdanie tez jest cenne :) zapraszam do dyskusji, pozdrawiam Magda :)

Gość gość
ciemnogród

Gość gość
Ciemnogród? Bezrobocie chyba

Gość gość
0/10 bardzo slabe prowo, strasznie wymuszone i kupy sie nie trzyma