Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozpoznac u faceta....

Polecane posty

Gość gość

czy zwyczajnie mu sie kobieta podoba czy sie zakochal/zauroczyl ? studiuje drugi raz z takim Michałem. mielismy taki kontakt kumpelski, czesto przychodzil do mnie i kolezanek z ktorymi siedzialam, wyglupial sie, ciagle mnie rozsmieszal, zaczepial, wypisywal non stop cos na zajeciach jakies glupoty. pomyslalam sobie ze zabawny koles fakt no i przyznac ze spodobal mi sie, cos mnie zaczelo do niego ciagnac. ostatnio grupą bylismy na piwie i ja pozniej z nim wracalam w tą samą strone, to jak jeszcze stanelismy zeby zapalic to mnie przytulil, usiadlam mu na kolanach. potem na zajeciach byl taki wesoly, caly czas i tak zagadywal itp. ostatnio mielismy impreze w pare osob z grupy. wszyscy sie zmyli wczesniej i zostalismy sami. pocalowal mnie, przegadalismy 2 godziny, przytulalismy sie, dodam (mozecie sobie pomyslec o mnie co chcecie) ze dalam mu sie pare razy za tyłek złapac. on mnie pociąga, ja go pociągam. tylko zastanawiam sie czy to wszystko czy moze cos wiecej i jak to odroznic... bo w sumie wyznal mi ze jestem piekna, ze uwielbia moj usmiech, ze przy mnie czuje sie jak wariat, ze ze mna to konie krasc i lubi takie kobiety. nie wiem, moze to zbieg okolicznosci ale jakos bardziej zaczal o siebie dbac, non stop sie patrzy, usmiecha, jakis taki blysk w jego oku... ale sa dni w ktorych wiecej zagaduje a takie w ktorych niewiele. i sie zastanawialam czy mozliwe ze sie zauroczyl a jesli nie to jak sprawic by tak sie stalo?;)

Gość gość
i dodam ze byla taka sytuacja ze na imprezie zagadala do niego jakas dziewczyna, on ją zlal totalnie. co mnie zdziwilo bo on troche taki bajerant jest...dlatego nie wiem czy chce mnie tylko poderwac czy cos wiecej. i potem cos tma mowilam ze niezle laska go chciala zarwac a on "cialo to nie wszystko"

Gość gość
leci na ciebie

Gość gość
No właśnie sama bym chciała wiedzieć po czym rozpoznać że facetowi na mnie zalezy i chce czegoś więcej.

Gość gość
a dlaczego facet pyta się dziewczyny czy ma kogoś?

Gość gość
To moze tak Ci pod powiem a ty mi:-) u mnie mezczyzna z ktorym pracuje na codzien. I jego tzn zachowania podchody. Jak go poznalam mniej o siebie dbal. Po kilu miesiacach jak dowiedzial sie ze lubie jak mezczyzna sie dobrze ubierze zaczol o siebie dbac, zaczol krecic sie tam gdzie ja w pracy kolo mnie codziennie niby pretekst.:-) podobalo mi sie to bo sama bylam i jestem zachlanna jego widoku. Czesto sie usmiechal, blysk w oku szerokie zreniece gdy na ciebie patrzy, slucha pragnie rozmowy bliskosci. Czesto wychodzil z pracy w tych samych godzinach co ja i ta sama droga:-) o innych mezczyzn w pracy zaczol byc zazdrosny. Raz kolezanka sie smiala jak zapytal sie czy mnie podrywaja ona zartownie mu odpowiedziala ze tak:-) wiec zaczol sie krecic wiecej tam gdzie ci koledzy z pracy i ja. Ale to praca inni mnie nie interesuja. A ona zaczol chyba miec hmm pies ogrodnika:-) ale prucz tego nie mowil nic. Jak zapoznalam sie z jednym z kolega pracy byl nawet sympatyczny wiec czy na kawe czy pogadac mozna bylo sie spotkac to nic zobowiazujacego nie bylo. Czesto tez w pracy rozmawialismy o roznych sprawach tematach. Ale tylko kolega. Oczywiscie ten niby uwarzal jaki to duren ze jest troche tu ma w glowie itd nie polubil go:-) z tym kolega sie oddalily relacje poniewaz chcial cos wiecej ale mi nie odpowiadal. W glebi serca wolalam zazdrosnika:-) wiec moj zazdrosnik nagle zakumplowal sie z tym coz nim spotykalam na kawe jako kolega i w dzien w dzien w pracy urzedowali. Po co nagle zdal sobie ze fajny z niego kolega:-) a przeciez go nie lubil i z tego co wiem nadal nie lubi:-) nie rozumiem tych mezczyzn:-) co on chcial wiedziec.

Gość gość
a dlaczego facet pyta się dziewczyny czy ma kogoś?

Gość gość
Bada czy ma szanse i manewr do ciebie lepsza droge. A wy co sadzicie czy moj zazdrosnik jest zakochany? Po co te szobki robil

Gość gość
Facetów nie rozgryziecie, bo są niezłymi bajerantami i potrafią nieźle w głowach namieszać :/