Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flavi

życzenia

Polecane posty

Gość flavi

Czy wysłać życzenia imieninowe byłej kochance która zakończyła 2 letni romans smsem?

Gość gość
Olej ją

Gość gość
wyślij smska imieninowego, bo ona juz od dawna ma nowego, Napraszaj sie jeszcze bardzo gorąco, przeciez moze jeszcze bedzie nęcąco, Czy wyslac smska byle kochance, mojej tej przepieknej kochajacej lalce, ach przypomnialem sobie o niej, bo znowu mnie swedzi, Mam nadzieje, ze tym razem nie bedzie mi zrzedzić, mysle o niej od dwoch lat a moze i dluzej, ale jak pomysle ze z innym spi to chyba sie wkurze, Nie, to nie milosc, zwykla przygoda, choc tak mnie pociaga jej wspaniala uroda, i chyba kocham ja, ale mysle, ze sie nie przyznam jak moglbym uprawiac z zona, a p otem sie przyznać? Lepiej juz udam maczo, że nic nie znaczy, Ale może choć odpisać na smska mi raczy, Chcialbym aby mnie kochała w całości, Bo bez niej jestem tylko kupą żałości

Gość gość
*jak mógłbym uprawiac z zona a, poźniej jej miłość wyznać ;) walło mi się zdanie bez sęksu ;)

Gość gość
*bez sensu bez sensu jak sms do bylej kochanki , która olała w smsku po 2 latach, bo pewnie znalazła przyszlego męza ;)