Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły jakby wasz mąż

Polecane posty

Gość gość

Poprosił w pracy jakaś stazystkę ( w ostatnim dniu jej stazu zreszta) o numer telefonu i jakby powiedział jej ,że wpadną kiedys ze szwagrem na piwo tam gdzie pracuje . Byłybyście złe? Jakby tego nie zrobił przy was, ale byście sie o tym dowiedzialy

Gość gość
A ta stazystka jest kelnerka dlatego na piwo tam gdzie pracuje

Gość gość
pewnie ze bylabtm wkur/wiona to normalne. jestem zazdrosna o swojego faceta

Gość gość
Ale chodzi mi o to czy to jest powod zeby byc na niego wsciekla? Czy ot tak sobie mogl poprosic ta dziewczyne o numer? To jakas mloda dziewczyna

Gość gość
a po co ma do niej wpasc? bedzie przebierac rozaniec? czy tylko pic piwo? i po co tam? moze z nia? albo pozniej, po pracy? absurd dziwny koles sory twoj maz chyba chce inna na boku jak ty uwazasz? ps. jezeli ktos chce zdradzic to i tak zdradzi, nic nie zrobisz

Gość gość
On powiedział ,ze to tak po kolezensku ja poprosił ,ale jakbym sie o tym nie dowiedziala od kogos kto to slyszał to sam przeciez by mi nie powiedział. nie wiem wlasnie po co ten numer wzial :O

Gość gość
no po co? wydawalo mi sie, ze wyraznie napisalam po co od kogo sie dowiedzialas i w jaki sposob? od tego kolegi? jezeli od niego to pewnie zal mu bylo ciebie i niestety oznacza to, ze jest bardziej w porzadku niz twoj maz zastanow sie dlaczego, by o tym nie powiedzial? chyba nie dlatego, ze jest czysty i nie ma niczego do ukrycia? bylabym czujna na twoim miejscu i zobacz jak on reaguje, kiedy o niej zaczniecie rozmawiac, wowczas bedziesz wiedziala juz wszystko, chyba znasz go na tyle...? uklada wam sie w malzenstwie? moze wkradla sie nuda?

Gość gość
śmierdzi. Po za tym jak by chciał ja zaprosic to do domu by zaprosił i przedstawił.

Gość gość
Nie od kolegi. Od mojej znajomej. ale mowiła prawde bo sie przyznał do tego

Gość gość
Jak ze szwagrem to może szuka dla niego kobietki ;-)

Gość gość
Zrobiłabym karczemną awanturę. Co to ma znaczyć jakieś branie numerów od młodych dup? Co, innych knajp nie ma? Facet się szykuje do skoku w bok, ewidentnie.

Gość gość
powinien zabrac ciebie ze soba na to piwo, skoro tam jest takie dobreee ma cos na sumieniu, uwazaj moze jeszcze nie posunal sie do zdrady, ale jestem przekonana, ze pojawily sie u niego takie mysli a ta mloda siksa moze tez nakrecona na niego?

Gość gość
Nie mam pojecia czy ona nakrecona, ale podała mu ten numer :O Nawet jesli to byl niewinny flirt to jestem na niego zła, bo po co mu niby do niej numer? Od jakieś tam stażystki... podobno do tego czasem do niej zagadywał

Gość gość
a co on na to wszystko? pewnie nie widzi zadnego problemu bidulek ciekawa jestem jaka grande zrobilby tobie, gdyby to byla odwrotna sytuacja? tez bylabym wsciekla na twoim miejscu, a gdybym dowiedziala sie o zdradzie, rozbilabym mu leb, naprawde jak sie kogos kocha to nie robi mu sie takich rzeczy swoja droga ta dziewczyna to niezla su*a, wie, ze na zone i go balamuci swiat schodzi na psy albo juz zeszedl