Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

Czy zwiazek to jedyny sposob by byc z kobieta?

Polecane posty

Gość cocka
Snilo mi się dzisiaj ze wynajalem Se d***** na sylwestra do ssania k****a.. Leze naj****y. Ona z moim fjutem w ryju i se gwizdze takim gwizdkiem ceremonialnym trzymając szluga w ręku.. A ona wysysa mi go. Chyba tak go spędzę hehe ;)

Ja tam nie wiem, wiem ze dostalem dzisiaj 3 gorace fotki mojej kolezanki i pierwszy raz w zyciu wole brnac w ta relacje i seksualnixc niz sie masturbowac bo te fotki byly dla mnie a ja znam z reala i to jedyna kobieta z jaka bylem na randce 3 lata temu. Zdecydowanie chce wiecej hot fotek bo jak na nua patrze to tak jakbym cpal co powoduje u mnie erekcje umyslowa i ta k***sowa

Caly seks zwykle 100 zl sam lodzik i pewnie se macasz cycuszki i pupcie bo ci nie odmówi jakies mysle 50zl. 80 to z polykiem pewnie i ci ja będzie rzuła. Wejdź Se na rokse albo odloty i ogarnij. Hehe ja tak sylwka spędzam wyj****e mam w chlanie juz mi się to znudzilo. Wstyd potem za kumpli a tak to w hotelu u d***** przed telewizja z Polsatem a ona ci ojebuje fiuuuta i jeszcze Se pijesz hehheh

Gość gość3333
coka kolego ale taka dupa na cała noc kosztuje z 1500 zł bezkitu ;p za godzine stówa

Powiem że ja biorę na godzinę albo półtorej a potem jej w*****ie ahtungiem w głowę i huuj. Nie no ta godzina chyba to i tak go wyssa. Pewnie jeszcze będę cpaał to juz w ogóle flakk jak huuuj a trzeba sie czuć jak facet te kilka minut.. Huuj ze z meduza na fiuucie ale jaka przyjemność do bycia pijanymm i potem jeszcze w barze kończysz na barmance hehe albo na maszynach

Gość gosc12212
coka ile razy juz tak rucchałłes ? pania z roksy ja jakas 20 bym walnoł sam mam 23 ale cpanie nie wole sie napic;p

Kiedys juz tam być epizod z dziweczkami tylko właśnie tak mysle tez ale chyba wezmę Se jakas najmlodzsza i chyba juz jutro zamówię żeby mi k***a godzin nie Zajęli bo sie w****iee. W sumie nie będę tez chyba cpal bo potem będę z mordom krzywa latam. Może ja nacpam hehe