Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dać kuzynowi?

Polecane posty

ja mialem kiedys taka akcje z kuzynkami mlodszymi mialy chyba 9 i 11 lat ja mialem z 14 i poszlismy na gore pograc na jakims tam kibordzie i one sobie usiadly przy stoliku i zaczely grac no a ja tez se chcialem zagrac to podszedlem do tego stolika i usiadlem przy nim na kanape potem jakos ta kuzynka usiadla mi na kolanko i jakos sie zsunela ze siedziala mi na kroczu a ja jakos zaczalem skakac jakbym ja mial *****.c w d**e tak wiecie tylko biodrami zaczalem ruszac no i to bylo dziwne w huuj do dzis nie wiem czemu takie cos zrobilem. a one juz sa troche starsze no i troche wstyd jakby im patrzec w oczy za kilka lat to beda panny mam nadzieje ze sie do mnie nie zraza i moze wpadna na pomysl zeby kiedys oj***.c laske kuzynowi. pozdro

Gość gość
cocka idź spać

Gość gość
jak najbardziej dawać kuzyn kuzynce i odwrotnie żyje się tylko raz :-)

Gość gość
Myślałam że tylko ja jestem inna na Sylwestra mój kuzyn walił mnie przy jego żonie ona nic nie pamięta a ja każda sekundę było z***biscie. Mam nadzieje że to powtórzymy:)

Gość gość
Pojechalam do kuzyna na jego 24-e urodziny ja duzo mlodsza ale swoje lata mialam. Oczywiscie kuzyn zonaty Impreza byla super niczego nie brakowalo i alkocholu tez duzo zostalo. Po imprezie kazdy znas byl podchmielony , ja z zona kuzyna do jednego lozka udalismy sie bo to byl jej pomysl To chwili wali sie do nas moj kuzyn i to twardo miedzy nas sie laduje. Zona jego krzyczy na niego zeby jej dal spokoj a on swoje , Swiatlo jeszcze sie swiecilo i ujrzalam jak mu pala sterczy a zona dalej zeby dal jej spokoj i jak chce to zeby sie mna zajal, A ja takiego oporu nie stawialam i szybko trafil tam gdzie mial trafic. Az na Moment wytrzezwialam i wtedy sobie uswiadomilam ze ja przerznac sie pozwolilam jego zona mi piersi masowala i piescila a co pare sekund na kzuyna krzyczala zeby mnie mocniej rznal , po jakims czasie nastapila zmiana ja jej piersi masowalam a ona mu swoja pchizde podlozyla i rznac sie mu kazala. W sumie ztego kuzyna porzadny ogier wtedy byl bo jeszcze przed odjazdem mnie przerabal bo zona mu kazala

Gość gość
Byla to wlasnie sobota slonce mocno grzalo mialam na balkonie sie polozyc i poopalac juz w stroj do opalania sie ubralam i w tym momencie tel dzwoni islysze glos kuzyna mojego meza. pyta o Ryska(imie meza) ja mu powiedzialam ze Ryska nie ma Ale na kawe moze wpasc jak jest w poblizu(normalnie to mial do nas 55km) Powiedzial mi ze juz pod blokiem jest domofon zadzwonil ja mu otworzylam nawet dobrze ubrac sie nie zdazylam. Gdy wszedl to ssie mnie zapytal czy dla niego tak sie ubralam.Powiedzialam ze juz prawie na Balkon wychodzilam jak zadzwonil, zapytalam a to Rysiek Ci nic nie mowil ze do norwegi wyjezdza. Odpowiedzial ze nic nie wie bo tak to by nie przyjezdzal.Ja sie rozesmialam i sie go zapytalam to c o kuzyna zany bys nie odwiedzil i nie pocieszyl. To go przytkalo.Zapytalam sie go to co mam isc na Balkon czy do lozka i znow cisza, Ale po chwili uslyszalam ze wybor do mnie nalezy Powiedzialam ze wybieram lozko bo ale musisz mnie dobrze przerznac. Gdy jego meskosc ujrzalam to mu powiedzialam ze dobrze wybralam i mysle ze mnie zadowolisz. tylko prosze nie oszczedaj mojej pchizdy i laduj ostro calegoJak go w sobie poczulam to nie dowierzalam ze to taka gruba ze az mi cipcie rozciaga ale gdy po paru minutach sie rozluznila to cudnie bylo w ruznych pozycjach mnie dymal a mnie geba sie nie zamykala i jaja chlstaly jak mi calego wpychal az o szyjke macicy dotykal. Gdy nadszedl Moment wytrysku to mu wemnie kazalam wszystk zostawic Po krutkiej przerwie znow go sobie postawilam i do szparki wlozylam Cztery razy prze noc mnie urzywal, i na przyszlosc sobie go zarezerwowalam dopuki maz nie wroci

Gość gość
Ja czesto z kuzynem spie i czuje sie swietnie bo zawsze dostaje od niego co ptrzebuje (on24--j.19)

Gość gość
Takie historie z kuzynami to tylko na http://xstory.pl . Żadna moja kuzynka nie chciała przeżyć podobnej przygody :P

Gość gość
Byla sobota rodzice jechali na rodzinna impreze nie chialam sama siedziec pojechalam do kuzyna ktory tez nie pojechal na ta impreze On juz 22 lata troche mlodsza Swietnie zesmy sie rozumieli,nagle zapytal mi sie czy nie mam ochoty obejrzec nowy film bo dzisiaj wypozyczyl zaznaczyl ze zaden choror bo wiedzial ze ja takich nie nawidze W laczyl i po chwili pierwsza scena erotyczna , zapytalam sie co to znaczy, a on do mnie a co nie podoba ci sie, Odpowiedzialam tak mozesz zostawic. Po chwili rozspia spodnie i mowi mi ze moge sie pobawic ja mu powiedzialam ze nie mam praktyki a on do mnie to patrz na film A na filmie ta babka juz go gleboko w buzi miala ja tez probowalam ale na poczatku mi to nie wychodzilo Kuzyn pod majtki mi dwa palce wlozyc tak to nie podniecilo ze mu nogi mocno rozsunela a on te dwa palce do pipci prawie Cale wsunal ja juz azdrgawek dostalam tak sie juz napalilam i sie zaczelam zastanawiac i co dalej dac mu penisa w moja szparke wlozyc , ale na wlozenie nie przestanie tylko bedzie chcial mnie bzykac, na plecy go obrucilam i sama delikatnie na jezdzca sobie go wlozylam Super to przezylam i dlugo to w pamieci mialam A nastepnym razem to juz porzadnie przerznac sie mu kazalam@@tasa mial duzego Moj chlopak niemial takiego

Gość gość
o tak nie ma jak kuzynka... :-)

Gość gość
ah te kuzynki jak swoją jebałem to aż z ch..uja spadłą i uciekła do łazienki a ja zostałem z zakrwawionym kuta..sem, co mam dalej robić?

Gość gość
jak kuzyn kuzynki nie wyj***e to nie bedzie w niebie

Gość gość
Powinnas mu Dac

Gość gość
Ja swojemu nie odmawiam

Gość gość
Nawet sobie o tym nie pomyslalam jak mlodsza bylam ze przyjdzie taki dzien ze z kuzyn bedzie mnie posuwal. Nawet sie dlugo nad tym nie zastanawialam, gdy mu laske zrobilam i jego dyszel widzialam

Gość Przyjemny chłopak

Ja chce w kogoś się spuścić jak ktoś chce we mnie się spuścić to mój numer telefonu to 667051833