Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

123123

Zakochałem się

Polecane posty

Cześć zakochałem się w dziewczynie trochę się z nią pokłuciłem bo jestem idiotą napisała żebym skasował jej nr telefonu co mam teraz robić uszanować to i nie pisać czy prosić żeby mi wybaczyła nie moge przestać o niej myśleć

Gość gość
Pewnie ja zbluzgales debilu. Ps. poklocilem

Gość gość
Zadzwoń, przeproś, życz dobrych świąt i powiedz, że liczysz, że jeszcze się do ciebie odezwie. Niech cała rozmowa nie trwa dłużej niż 2 minuty. A potem grzecznie milcz i czekaj na sygnał.

Gość gość
zalezy o co poszlo. Ale domyslam sie ze poszles jak pocisk? W 90% twoje szanse sa mizerne. Szczegolnie na poczatku (wnioskuje po 'zakochalem sie')

Czepiałem sie czasami o głupoty teraz to wiem myślałem że mnie olewa ignoruje nie chce gadać a pisała że tak nie jest aż w końcu napisała że ma dość tego że sie czepiam i wymyślam i żebym skasował jej nr i się nie odzywa teraz nie wiem co robić czy dać jej spokój czy odczekać pare dni i przeprosić bardzo mi na niej zależy

Gość gość
123123 dziś my kobiety czasem mówimy jedno, a myślimy drugie. Mówimy "wynoś się, nie chcę Cię więcej oglądać", a facet, jełop jeden, zamiast walczyć, przytulić, dać klapsa w pupę i pocałować, i powiedzieć, że wszystko będzie dobrze, bierze walizkę i się pakuje. No i potem jest tęsknota, myślenie, czy zadzwoni, i kiedy. ... Cóż jak Ci zależy to Walcz o nią. Nie spodziewaj się, żę natychmiast dostaniesz zielone światło, ale walcz - staraj się stopniowo. Czasem kobiety mówią to co myślą i rzeczywiście nie chcą widzieć gościa, ale to sam już wiesz najlepiej, co ona miała naprawdę na myśli - to Ty ją znasz, nie my. Użyj intuicji :).

Gość gośćkożołn
faceci to głupcy,bądź wytrwały to ją zdobędziesz pod warunkiem że przemyślałeś swój błąd