Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kręcą mnie tylko DUUUŻO STARSI

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tak dużej róznicy wieku? Dziewczyna np 17 a facet 35-38? Starsi są przystojniejsi o wiele i nigdy żaden np ponizej 30 lat nie podobał mi się ani troche... Co mam zrobić? Nie wiem co ze mną jest nie tak,ale poprostu nie byłabym w stanie pokochać kogoś młodszego. Może pokochać byłabym ,ale nigdy nie kręciłby mnie ani nie pociągał fizycznie. Jak myśle o młodszych np 20 lat to to takie dzieci w większości i nie podobają mi się do tego stopnia,że aż zaczęłam myśleć czy nie wole dziewczyn. Dopiero jak zauważylam osoby dużo starsze,zrozumiałam co to znaczy facet. Prawdziwy facet.. Nie wiem co zrobić :(

Gość gość
Mam 40 może priv ?

Gość gość
wszyscy mi daja 25.. i mam zupelnie inne poglądy od nich więc pewnie dlatego tak mam

Gość gość
poradzcie cos

Gość gość
Zrób sobie dobrze i nie myśl o tym

Gość brahmin
A czy to, że kręcą Cię starsi wynika tylko z tego, że są przystojniejsi czy jeszcze z jakichś innych względów?

Gość gość
to ja autorka... sama nie wiem :( może trochę też ze czuje sie bezpieczniej bo osoby mlodsze wyrządziły mi krzywde wielokrotnie no ale pociągu żadnego nie czuje do takich młodszych z resztą też potrafią wyluzować, nie raz lepiej niż Ci młodsi

Wyrządzanie komuś krzywdy raczej nie wiąże się z wiekiem. Myślę, że starsi mogą mieć podobne skłonności... Mnie pociągają i sporo starsze kobiety i sporo młodsze z 2 zupełnie różnych powodów... Ale jak dla mnie Twoje upodobanie to starszych wcale nie jest nienormalne, podobno facet później dojrzewa

Gość gość
To musisz poznac jakiegos starszego

Gość gość
Coś w tym jest. Ja z wiekiem przystojnieje, za jakiś czas skończę 25 lat i zwiekiem nabieram na atrakcyjności. Zresztą w młodości nie miałem powodzenia.

Gość gość
no niby wszystko okej ale czesto zastanawiam sie czy aby na pewno jestem normalna i czy aby na pewno to wszystko jest normalne..ale nie potrafie inaczej a w dodatku dostaje od tego wszystkiego depresji i tez juz nie wiem jak kogos znalezc bo to pomimo pozoru dużo trudniejsze niz taki 20 letni ..chlopiec

Depresja z pewnością nie pomoże Ci w poszukiwaniach;) Dojrzali faceci lubią w młodych dziewczynach energię, szaleństwo, spontaniczność. Myślę, że sami Cię znajdą, tylko musisz im na to pozwolić i bywać tam, gdzie oni bywają. I, niestety, podkreślić swoje wizualne atuty, bo faceci, choćby nie wiem, jak temu zaprzezali są wzrokowcami

Gość gość
chętnych może tak ale ja chcę czegos poważniejszego niz tylko.... jednego razu

Rozumiem, ale znalezienie czegoś poważniejszego też zaczyna się od zainteresowania wyglądem (zazwyczaj, bo oczywiście są wyjątki). Coś poważniejszego, masz na myśłi już ślub czy po prostu stały związek?

Gość gość
nie..coś ty...ślub nie... po prostu staly zwiazek,wsparcie.. ehh :(

Gość gość
Ile masz lat autorko?

Gość gość
napisalam w opisie. 17

Ja jestem sporo starszy od Ciebie i szczerze mówiąc w swoim środowisku nie znam osób, które byłyby w POWAŻNYCH związkach ze znacznie młodszymi dziewczynami, ale wiem, że się z takimi spotykają... Nie znaczy to jednak, że tacy faceci, którzy liczą na stały, poważny związek z młodszą kobietą nie istnieją...

Gość Addas
Autorko może mail ?

Gość gość
to wszystko jest beznadziejne..nie wiem już co robić ale mlodsi mnie nie kreca

Gość gość
no nie wiem..nei chce przez neta. i tak pewnie nie z mojego miasta a takiego czegos ja nie wytrzymam... pomozcie mi..jak mam kogos znalezc?gdzie szukac.. ? czuje sie taka zagubiona i beznadziejna

Gość gość
Z jakiej częsci Polski jestes?

Gość Addas
Odległoś to nie problem

Ja jestem ze starej szkoły i uważam, że najlepiej szukać w realnym życiu - w knajpach, klubach, koncertach, imprezach plenerowych, na zawodach sportowych. Ale dla potrzeb dziesiejszej młodzieży powstały takie aplikacje jak tinder, itp. Tak też można...

Gość gość
To pewnie prowo .

Gość gość
tu autorka...jakie prowo ? prowo to wy jestescie co tak piszecie glupio... to źle ,że ktos ma odmienne upodobania ? co to za aplikacja dokladniej?

Gość gość
Mnie też od zawsze bardziej podobali się duuuużo starsi. Do tego stopnia, że w wieku 25 lat wyszłam za mąż za mężczyznę o 20 lat starszego.Upłynęły już ponad 5 lat i nie żałuję nawet jednej chwili razem.Mamy 3 letniego synka, jestem przeszczęśliwa i zadowolona z moich 2 mężczyzn.

Gość gość
Moje Panie - bo facet jest jak wino - im starszy tym lepszy. Możesz z nim pogadać o wszystkim, horyzonty ma szersze niż tylko FB lub kolejny leyer w jakiejś durnej gierce, alkohol pije nie po ty się urżnąć jak wieprz ale by się nim tylko delektować, jest cierpliwy i rozumie różnej maści himery trapiące płeć piękną, seks jest dla niego czymś więcej niż 5 minut itd