Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się że petru za 4 lata dojdzie do władzy

Polecane posty

Gość gość

i bedzie lewackie PO v2

Gość gość
A ja się boję PiS u wariatko głupia.

Gość gość
Lewackie to PiS

Gość gość
Rozwiązać konkordat a złodziejski i pedofilski kler pogonić do Watykanu gdzie jego miejsce.

Gość gość
Nie dojdzie zgnije w pierdlu razem z lewackim zlodziejskim tuskiem i calym po jak i lisem durczokiem michnikiem itd.

Gość gość
petru to taki palikot gwiazda miesiaca

Gość gość
a prezes to walikot :P

Gość gość
spokojnie, walikot nie odda władzy, tak zmieni prawo, że następne wybory nie odbędą sie.

Gość gość
Pisowcy zostaną osadzeni jako zdrajcy Polski, niszczący ten kraj i demokrację. Jak można dać się omotać człowieczkowi z kompleksem Napoleona. Wracają czasy kiedy rządził motłoch bez wykształcenia żądny krwi. Straszne to jest.

Gość gość
Do 18:08 cieszy mnie to że są tacy co myślą tak jak ja.

Gość gość
mam nadzieję, że po 4 latach rządów PIS-u zajdą takie zmiany w Polsce i swiadomosci Polaków, że znów większość zagłosuje na tę partię, a po Petru i jego kolesiach z Nowoczesnej nie będzie nawet wzmianki, odejdą w niesławie tak jak palikociarnia i Peło tego sobie i Polsce życzę na przyszłość spokojnych i radosnych Świąt dla wszystkich :)

Gość gość
nadzieja- na szczęście- matką głupich :)

A ja mam nadzieję, że za 4 lata rządy PiS będą tylko historią a o posłach takich jak Pawłowicz, Kempa i Piotrowski będą krążyły tylko anegdoty. Mam nadzieję, że już nigdy w polskiej polityce żadna partia nie będzie miała okazji rządzić samodzielnie, tylko będzie musiała wchodzić w koalicje. Tego sobie i wszystkim trzeźwo myslącym życzę.

Gość gość
Petru to sztuczny twór. Tak jak jego sztuczne sondaże.

Gość gość
pakuj manatki i na zmywak pisowski pomiocie bo za 4 lata tacy zdrajcy jak ty wyladuja w pierdlu

Gość gość
pakuj manatki i na zmywak pisowski pomiocie bo za 4 lata tacy zdrajcy jak ty wyladuja w pierdlu X Pakuj manatki i do psychiatryka PO-wski obłąkancu.

Gość gość
Do 18:19 przyłączam się do twoich życzeń

Gość gość
PO i PetruPalikot to ta sama Partia.

Gość gość
nigdy nie zaglosowalem na PO ale ty tego nie zrozumiesz bo jestes pisowczykiem wiec twoje IQ to nie wiecej jak 60 :)

Gość gość
ja nie mam cienia złudzeń, że za 4 lata pis przegra sromotnie. I to w najlepszym razie (dla nich oczywiście) uzyska tak słaby wynik jak 8 lat temu, po klęsce PIS-LPR-S. A jeżeli będą działać tak arogancko jak teraz to wcale bym się nie zdziwił jeżeli znikną z sejmu w ogóle jak lewica w obecnych wyborach. Czego im i sobie na te święta życzę :classic_cool:

Gość gość
nigdy nie zaglosowalem na PO ale ty tego nie zrozumiesz bo jestes pisowczykiem wiec twoje IQ to nie wiecej jak 60 X Wcale się nie dziwię, bo w Psychiatryku nie mogłeś zagłosować. I mało wiesz, na kogo głosowałem obłąkancu. Jest jeszcze Kukiz, a potem PiS.

Gość gość
Wcale się nie dziwię, bo w Psychiatryku nie mogłeś zagłosować. I mało wiesz, na kogo głosowałem obłąkancu. Jest jeszcze Kukiz, a potem PiS. X o Chryste! :o jest jeszcze gorzej niż się spodziewałem. Wróć do zażywania leków

Gość gość
o Chryste! jest jeszcze gorzej niż się spodziewałem. Wróć do zażywania leków X Powiedział obłąkaniec do lustra.

Gość gość
Kukiz? hahaha no to faktycznie. Gratuluje wyboru :)

Gość gość
Wolę Kukiza, niż PO i sztucznego PetruPalikota

Gość gość
raczej nie ma szans. jak się pis w końcu weźmie za media to będzie jak na węgrzech, ludzie w końcu zobacza że "demokracja" w której rządzi grupa uprzywilejowanych to jakaś parodia demokracji i państwa prawa.

Gość gość
Obłąkancy tracą przywileje, dlatego tak się awanturują.

Gość gość
ciekawe kiedy oszolomy z pisu oglosza ze jednak byl zamach :) to dopiero bedzie heca. Ale przezylismy komune przezyjemy pis i tez bedziemy sie z tego smiac

Gość gość
"ja nie mam cienia złudzeń, że za 4 lata pis przegra sromotnie. I to w najlepszym razie (dla nich oczywiście) uzyska tak słaby wynik jak 8 lat temu, po klęsce PIS-LPR-S. A jeżeli będą działać tak arogancko jak teraz to wcale bym się nie zdziwił jeżeli znikną z sejmu w ogóle jak lewica w obecnych wyborach. Czego im i sobie na te święta życzę" x takie "proroctwa" to już lata temu "grupa trzymająca stołki" wygłaszała. ale jak widać się nie sprawdziły zupełnie a pis wygrał wybory i rządzi krajem. i wreszcie obywatele odzyskają polskę z rąk "krewnych i znajomych".

Gość gość
Oni tego nie zobaczą dla nich słowa Prezesa to wolność i całe życie.