Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który mnie olał napisał mi SMS z zyczeniami świątecznymi

Polecane posty

Gość gość

Rozkochał i olał z dnia na dzień a ja nie wiedziałam o co mu chodzi. Byliśmy przez krótki czas parą.W końcu się z tym pogodziłam choć było mi ciężko.I już zapomniałam praktycznie o Nim a tu ten cholerny SMS :-(

Gość gość
Po co to zrobił, czemu rozdrapuje rany i przypomina o sobie?

Gość gość
może ma fiuta 8 cm i wiedział że będziesz zawiedziona ale życzenia przysłał

Gość gość
Wysłanie życzeń świątecznych to przejaw kultury. I tyle, kropka.

Gość gość
A kulturalne było rozkochanie i olanie?

Gość gość
Osobiscie to nie rozumiem takich zagrywek. Olał to olał i niech nie zawraca d**y. Nagle wielce kulturalny a jeszcze niedawno zwykły prostak który nawet nie ma jaj żeby powiedzieć że chce zakończyć związek.

Gość gość
Robi sobie furtkę w razie jakby chciał wrócić. Może z kolejnymi mu nie wyszło.

Gość gość
Może to był sms z życzeniami z automatu słanymi do wszystkich - nie zwrócił uwagi, wysłał do wszystkich z listy i tyle. .

Gość gość
do mnie tez napisal zyczenia

Gość gość
Nie z automatu bo nawiązał w nim do nas i było w nim moje imię więc nie ma mowy o automacie. Furtkę? Faceci są bezduszni:-(

Gość gość
Pewnie go inna olała i sobie przypomniał o tobie. K***s go swędzi i nie ma z kim. A poznuej znowu oleje jak znajdzie lepszą. Faceci to świnie.

Gość gość
niestety jestes planem b :(

Gość gość
Trzeba mieć tupet:-( Ja gdybym olała faceta to bym nigdy już do niego nie zagadywała. To są jacys psychopaci moim zdaniem co tak przypominają o sobie po jakims czasie.

Gość gość
ciekawe po co?

Gość gość
Napisał życzenia i to nic nie znaczy. Tylko laski analizują takie rzeczy, to zresztą jest trochę chore.

Gość gość
To dobrze chyba. Przecież życzenia to nic złego

Gość gość
pewnie że życzenia to nic złego tylko powiedzcie mi po co to robi skoro jeszcze niedawno potrafił chamsko potraktować i zapadł się pod ziemię? Jak już olał to niech się nie wysila z tymi zyczeniami🖐️

Gość gość
Słuchaj, pisałam to już w innym wątku. Przez kilka tygodni korespondowałam z kolesiem dzień w dzień. Były telefony, smsy, zdjęcia. Miał wrócić z kontraktu, prosił, żebym czekała, nie spotykała się z innymi. Pisał jak to czuje, że idealnie do siebie pasujemy. A ja byłam sceptyczna, bo nie wierzę w bajki i internetowe miłości. On pisał, żebym dała nam szansę. Jak myślisz co się stało jak wrócił? Dokładnie to, co podejrzewałam od początku. Olał mnie.

Gość gość
12:32 ja piernicze powiedz mi skąd biora się takie dupki? Czeemu oni to robią? Ja też zostałam rozkochana i porzucona. Dzien wcześniej wszytsko pienie i romantyczie a kolejnego dnia go już nie było a ja leczyłam długo rany. Teraz on jak gdyby nigdy nic pisze mi zyczenia? Poryczałam się po tym smsie i byłam strsznie wsciekła.

Gość gość z 12 32
Ja zaczynam myśleć, że to typowe zachowanie i naiwnością jest spodziewać się czegoś innego. Z takich doświadczeń nauczyłam się jednego. Żeby robić to, na co się ma ochotę i nie analizować za dużo. Śmieszą mnie te instrukcje i rozważania, jak się zachować. Rób co chcesz. Chcesz go zbluzgać, nie zastanawiaj się. Chcesz olać, olej. Chcesz zablokować jego numer, blokuj. Chcesz być miła, bądź. Poprzedniego, który tak się zachował zwyzywałam. Jeśli chodzi o tego, to skasowałam numer. Szkoda mi tylko, że wysyłałam mu zdjęcia, pod które wiadomo co będzie robił. Ale cóż, nie pierwszy i nie ostatni raz dałam się nabrać.

Gość gość
Typowe zachowanie??? O czym ty mówisz?? Nigdy wcześniej nikt mnie tak nie potraktował i ja sama też nie wyobrażam sobie świadomie rozkochować kogos a potem uciec jak jakiś szczur bez słowa wyjaśnienia. Nie opowiadaj że to normalka bo dla mnie to jest chore i nienormalne. Widocznie trafiłyśmy na takich dupków co nie liczą się z niczym, a drugi człowiek to dla nich ktoś bez uczuć i serca.

Gość gość z 12 32
Nie wiem w jakim jesteś wieku. Ja już po 30stce. Po rozwodzie. Od ponad roku chodzę na randki i powiem Ci, że zaczynam myśleć o zostaniu już zawsze sama. Większość, z którymi się umawiałam jest dokładnie taka. Myślałam,że problem dotyczy moich rówieśników, więc zaczęłam sie spotykac ze starszymi. I uwierz mi, jest to samo.