Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość taka sobie

Który z nielicznych facetów z tego forum

Polecane posty

Gość gość taka sobie

(wiek i stan cywilny obojętne) wydaje się mieć powodzenie u płci przeciwnej? (Nie pytam o to, czym oni sami się chwalą, ale co wnioskujecie po sposobie bycia - kto jest inteligentny, czarujący, ciekawy lub zabawny.) :D

Gość gość
"nielicznych" facetów? mam wrażenie, że na dyskusji ogólnej siedzą prawie wyłącznie faceci. a raczej - ich marne imitacje.

Gość prawictwo pospolite 152
nie wiem czy mam powodzenie u płci przeciwnej , ale dawniej kobiety proponowały mi randki , zdarzyło sie to może 3 razy ..

Gość gość
gdzie jest misio1 ?

Gość gość
misio1 wszak wg jego słów, musi przed laskami niemal uciekać jak bohater reklamy AXE :D

Gość gość
badboy prawik24 ma największe powodzenie na kafe i to od wielu lat, oszka sie też w nim kochała

Gość gość
przecież zarówno good girl jak i mizantropia czy haze to pseudonimy artystyczne starych pedofili i alkoholikow w necie robiących za kobiety na forach internetowych.

Gość UBecja
oszka gadaj który!!!!!!!!!

Gość gość
ten co ma d**e z dektury:-P

Gość gość
Np ja. Wydaje mi się że jestem facetem do tańca i do różańca. Meskim ale także czułum, w łóżku przejmującym całkowicie inicjatywę (chciałbym spotkać dziewczynę taką przy której ta sytuacja czasami by się odwróciła :-)) i jak kocham to na 200%. Jednakże nie spotkałem jeszcze dziewczyny której mógłbym szczerze, prosto w oczy i bez żadnych wątpliwości powiedzieć że ją kocham. Nie potrafię być z kimś dla samego bycia więc jestem jeszcze singlem.

Gość gość taka sobie
Więcej jest kobiet, mało który facet ma stałego nicka. Najwięcej pisze z nicka "gość" :P Pytałam, który facet wydaje się mieć powodzenie w realu, a nie który przechwala się, że je ma, nie mówiąc już o własnej zawyżonej samoocenie, prawictwo pospolite 152. Nie pytam też o mitomanów typu misio1, którzy sami o sobie piszą, że są Casanovami. Chyba, że odbieracie misia1 w ten sposób, że wydaje się Wam istotnie tak fascynujący, jak pisze. Mi się wydaje, że jest mądrzejszy, niż wskazują na to pozory i że jego posty nie są prawdziwe, tzn. są to prowokacje (widziałam go ostatnio na dietach, skoro pytacie). Aha, pytam oczywiście o całe forum Kafeteria, a nie tylko dyskusję ogólną (wydaje mi się, że na erotycznej są ciekawsi faceci). Mój typ to PanSzalony.

Gość mon mon
Ja jestem niby inteligentny, wykształcony, nieźle zarabiam no i jeszcze przed 30-tką. Jak na razie każda dziewczyna ucieka ode mnie po bliższym kontakcie, kiedy wychodzi na jaw, że lubię jeść kupę.

Gość gość taka sobie
gość dziś - pytałam, który facet, sądząc po sposobie pisania, wydaje się być osobnikiem ciekawym w realu i o dużym powodzeniu. Ty na 100% taką osobą nie jesteś, ba, nie rozumiesz nawet słowa pisanego. Za to masz dziwnie duże ego. Nie pytałam o samoocenę, a o to, co można wywnioskować o nickach, po sposobie, w jaki się wyrażają.

Gość  oszkaa
naturalnie chodziło mi o prawika24 ❤️

Gość gość taka sobie
A no właśnie, Pulchny też wydaje mi się bardzo ciekawym człowiekiem, dawno już go nie czytałam, więc zapomniałam o nim, ale jak najbardziej się z Tobą zgadzam! Podejrzewam, że w realu ma powodzenie, niekoniecznie z uwagi na urodę, ale jest w nim coś takiego... fajnego.

Gość gość
taa na kafe same ciekawe osobistości lowelasy i boskie belmonda ludzie p****ało was? żaden noramlny i fajny facet nie będzie przesiadywał na kafe tak jak te wszystkie przegrywy

Gość gość
gość taka sobie - mylisz się co do mnie :-) Jestem właśnie taki jak napisałem. Znam swoją wartosć i wiem co jest we mnie najlepsze a jednak nie mam rozbujanego ego jak to stwierdziłaś. Powodzenie też mam tylko niestety nie spotkałem jeszcze tej jedynej. Nie znasz mnie więc nie pisz bzdur.

Gość gość
a skoro jesteś "taka sobie" więc tym bardziej nie mamy o czym pisać :-) Pozdrawiam i Wesołych Świąt

Gość gość taka sobie
Kolego, to, co wiem o Tobie, to tyle, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem - nie odpowiedziałeś na moje pytanie, tylko chwalisz się własnym powodzeniem. To troszkę śmieszne. Równie śmieszne jest to, że wnioskujesz coś po nicku i że dyskutujesz ze mną, jednocześnie twierdząc, że nie masz po co ze mną pisać. gość dziś - rozumiem, że uważasz się za lovelasa i przegrywa? Gratuluję.

Gość gość
Oszce chodziło o tą dupke wołową piwosza nieśmieluch co sie kobiet boi hehe

Gość gość
Więcej jest kobiet, mało który facet ma stałego nicka.-----------raczej jest więcej facetów, szczególnie na ogólnym. a stałego nicka mają głównie te debilki jak 92, przemek, piwosz i całe to towarzystwo wzajemnej adoracji. inni faceci, ci właśnie normalni, porzucili swoje stałe nicki i piszą już w zasadzie wyłącznie z gościa. a porzucili bo gdy weszła opcja pisania z gościa, każdy bardziej wyrazisty nick był zwyczajnie wyhejtowywany.

Gość gość
przepraszam autorke ale kooorfa powodzenie u kobiet nie świadczy o "byciu inteligentnym" ja rozumiem, że rościcie sobie prawo do bycia wyrocznia i ostatecznym ciałem orzeczniczym w każdej kwestii ale tera to przegiełas troche. tak jakby każda kobieta była inteligentna:D

Gość gość
:D:D:D gość dziś I dlatego Pulchny jest żonaty a ty nie. I jeszcze długo nie będziesz . :D:D:D

Gość gość
to samo tyczy sie zabawnego czarujący to nie moja bajka. zapytaj jakiegos pedała. ale wizja świata niezła. prawie ja teoria ewolucji. tylko czarujcy, zabawini i inteligentni maja powodzenie u kobiet:D chyba dawno z domu nie wychodziłas:D

Gość gość
nie spieszy mi sie.

Gość gość
o kogo chodziło Oszcee?

Gość gość
no ale to upaszcza sprawe masz dziewczyne? nie? tzn, że nie jesteś inteligentny:D koniec szkoły i do szpadla. od dzisiaj kobiety decydują kto jest a kto nie jest inteligentny. tzn przepraszam. nie kobiety tylko dobór nturalny przeprowadzany przez komisje inteligentnych, czrujących i zabawnych hihihahaihiha ohah ęą:O