Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zwiazek puszczalskiej i porzadnego mezczyzny moze wypalic?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie?

Gość gość
Nie. nie może. Porządny, szanujący się mężczyzna po pierwszym puszczeniu się kobiety po prostu wyrzuci ją ze swojego życia. Jedyny związek na jaki Pani Puszczalska może realnie liczyć, to tymczasowy, otwarty związek z Panem Puszczalskim. To i pewnie jakieś choroby weneryczne.

Gość gość
Wg mnie moze. Mezczyzna zaakceptuje przeszlosc kobiety a kobieta to ze facet jest nudziarzem. Kazda kobieta zasluguje na porzadnego mezczyzne.

Gość gość
"(...) Mezczyzna zaakceptuje przeszlosc kobiety (...)" Jeżeli BYŁA puszczalska, a nie JEST. To zgoda. No, i jeżeli nie jest rozepchana jak jaskinia prekambryjska. "(...) Kazda kobieta zasluguje na porzadnego mezczyzne. (...)" Ahahahaha g****o prawda. Porządna kobieta zasługuje na porządnego mężczyznę.

Gość gość
Jesli kobieta jest puszczalska to znaczy ze jest wartosciowa i mezczyzna powinien czuc sie dumny ze ma taka kobiete! Tylko frajer odrzuci taka kobiete!

Gość gość
gość dziś Kolejny idiota, który myśli, że pochwa poszerza się od 50 stosunków z różnymi facetami, a od 50 z tym samym już nie :D

Gość gość
11:46 Jak nie chcesz rozepchanej, to nie rób jej dziecka, proste, bo tylko od porodu mogą być z tym problemy, doktorze habilitowany nauk medycznych ^^

Gość gość
gość dziś Kolejny podczłowiek, który myśli że jeden i ten sam k***s rozepcha pipę tak samo jak 40 mniejszych i 10 większych :D

Gość gość
Myślę że tak. Zależy od faceta. Ja bym nie skreslal

Gość gość
Nie wiem czy bylabym w stanie zaakceptowac takiego marnego facecika. Po co mi taki? Co z tego bede miec?

Gość gość
gość dziś Poród może rozepchać, seks nie, j****y w dupsko aryjczyku -,-

Gość gość
gość dziś Pochwa jest elastyczna, niedoszły ginekologu. Wróć do podstawówki i się dokształć, dzieciaczku, a tymczasem leć ubierać choinkę z mamusią.

Gość gość
A jak znaleźć puszczalska do związku?

Gość gośćmtpgdjw
zapytaj ją czy ona ciebie chce bo skoro jest puszczalska to może mieć wielu i nie będzie chciała skupić się na jednym,po co ma się męczyć,a jak nie pasują wam puszczalskie to szukajcie dziewic,puszczalskie sobie poradza bez was

Gość gość
I tak trzymać. Niech każdy pilnuje własnej doooy.Puszczalska niech się puszcza z kim chce , jej życie, jej pipa. Z mojej strony mogę dodać ze takim paniom serdecznie dziękuje.

Gość gość
Nie ma nic gorszego niz porzadny mezczyzna. To taka ciapa co nie potrafi sie bzykac bez zobowiazan jak prawdziwy mezczyzna.

Gość gość
Musiałby ten porządny zakochać się w tej puszczalskiej, co nie jest wcale wykluczone. Ona też musiałaby zmienić swój tryb życia. Wtedy taki związek ma szansę przetrwać.

Gość gość
Ja jestem z porządnych i puszczalska nie musiałaby się zmieniać

Gość gość
a jak wygladasz w skali od 1 -10 ?

Gość gość
Jedni mówią 1 inni 10

Gość gość
a czy związek złośliwego porzadnego faceta i niezłośliwej niegrzecznej dziewczyny ma szanse?

Gość gość
co Cie przywiodło do tego tematu porządny nieznajomy?

Gość gość
Chwilowa nuda mnie przywiodla :-)

Gość gość
Mam kilka objawów a w dalekiej rodzinie był przypadek schizofrenii

Gość gość
Kto ma schizofrenię?

Gość pożądna
Kiedyś byłam na sylwestrze z moją koleżanką - piękną blondynką. Pech chciał że była ona bardzo podobna do dziewczyny gospodarza. Owa dziewczyna byla puszczalska o czym wszyscy wiedzieli. Moja koleżanka i jej owczesny chlopak się calowali kiedy do pokoju wszedl gospodarz i myślał że to jego puszczalska dziewczyna całuje się z jednym gościem. Odciągnąl ją i strzelil z liścia. A dopiero po chwili zorientował się że to moja niewinna kożenaka, a nie jego dziewczyna. Po tej akcji trochę wyluzowal i zaczął jej bardziej ufać...a ona za jakiś czas przespała się z jego dobrym przyjacielem...tak że nie warto mieć puszczalskiej dziewczyny.

Gość porządna
Kiedyś byłam na sylwestrze z moją koleżanką - piękną blondynką. Pech chciał że była ona bardzo podobna do dziewczyny gospodarza. Owa dziewczyna byla puszczalska o czym wszyscy wiedzieli. Moja koleżanka i jej owczesny chlopak się calowali kiedy do pokoju wszedl gospodarz i myślał że to jego puszczalska dziewczyna całuje się z jednym gościem. Odciągnąl ją i strzelil z liścia. A dopiero po chwili zorientował się że to moja niewinna kożenaka, a nie jego dziewczyna. Po tej akcji trochę wyluzowal i zaczął jej bardziej ufać...a ona za jakiś czas przespała się z jego dobrym przyjacielem...tak że nie warto mieć puszczalskiej dziewczyny.

Gość gość
Ale co to wnosi do tematu?