Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ze nie rozumiecie ze dla faceta seks jest bardzo wazny?

Polecane posty

Gość gość
Hahaha ale sie zagotowały impotentki :D :D :D

Gość gość
nie dla każdej taka kiełbasa :D

Gość gość
Faceci są tacy łatwi i ulegli ;) dla tyłka i cycków będą skakać jak pieski :D

Gość gość
snij dalej :D

Gość gość
Ależ taka prawda, wystarczy że ubiorę się seksownie i wszystko zrobią dla seksu ze mną :D testowałam już nie jeden raz

Gość gość
faceci ktorzy biorą co popadnie i nie patrzą to i owszem. ale mnie byś nie wyrwała :D

Gość gość
Ależ taka prawda, wystarczy że ubiorę się seksownie i wszystko zrobią dla seksu ze mną smiech.gif testowałam już nie jeden raz xxx F Ale czego nie rozumiesz ? Autor wątku opisał ci jasno chyba. facet ma swoje potrzeby (popęd) i inne priorytety niz ty. Twój problem ze nie rozumiesz. Nie dasz, to da inna, twoja sprawa ze chcesz suszyć muszelkę do 40tki impotentko :D

Gość gość
rycze ze śmiechu :D

Gość gość
Autorze ty nie tylko masz problem z popędem. Większym jest iq małpy. I do końca życia będziesz waliłkapucyna, podczas , gdy męscy faceci będą zaliczać.ale ponieważ jesteś impotentem, do końca życia będziesz tarł swojego obłażącego ze skóry fiuta, zadziwiony brakiem wytrysku. Miłego brandzlowania do usrania.

Gość gość
obraziła sie impotentka że celnie ją autor podsumował buahahahah :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D zasuszaj sobie ci/pę jak faraona w Egipcie :D

Gość gość
Ssij mi flejtucha białasie i nie stękaj. Impotent to twój stary dlatego waliłmatkę w ciąży bejsbolem. I urodziła downa jak ty. Wal gruche do rana aż dupa będzie osrana. Biegusiem złamasie białasie

Gość gość
Ssij szybko biegiem niewolniku. Poznasz w końcu co to seks. Ojciec co prawda walił cię w doopę jak byłeś mały, ale to ty mu obciągałeś. No to na kolana ściero i zasysaj. A potem wal kapucyna nędzna istoto , zrodzona z patologicznych genów alkusowych

Gość gość
Ssać to sobie mozesz swoją girę o ile ją dosiegniesz impotentko z mikromuszelką :D:D nikt ciebie nie chce całe życie skoro ci capi rybą między nogami :D :D :D :D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D

Gość gość
oboje jesteście na poziomie pantofelka :-)

Gość gość
A ja się wczoraj nie przespałam z facetem. Miałam straszną ochote, dalej mam. Ale nie chce sypiac z kimś kogo nie znam i do kogo nie mam jeszcze zaufania. Myślę, że go już nie poznam, bo chodziło mu tylko o seks. Znajdzie sobie taką, która się z nim prześpi od razu.

Gość gość
Ja jebię! Ten cieć, co wyzywa od impotentek nie potrafi zrozumieć, że kobiety też mają potrzeby, zapewne jest stroną bierną, a teraz udaje agresywnego, wypadając jedynie na ciapowatego chujka. Dziecko drogie, zaakceptuj to, że dla kobiet jesteście jedynie zabawkami do zaliczenia, bez których też można się obejść, ponieważ mamy dyspozycji zabawki z sex shopów. Prawda boli, kundlu? To na kolana i całuj stopy swojej właścicielce szmato! ^^

Gość gość
i gdyby wszystkie tak robiły to byśmy ich skłoniły do slupu :D

Gość gość
popieram takie spojrzenie na mężczyzn ;)