Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiagoscc

Czy to nie sa oznaki zainteresowania mezczyzny?

Polecane posty

Gość kasiagoscc

Mezczyzna, podczas rozmowy ze mna czesto sie czerwienil, zawsze mu sie trzesly rece przy mnie, co staral sie ukrywac. Kiedy, cos mi podawal staral sie niby przypadkiem dotknac mojej reki. Mowil mi, ze jestem w porzadku i jestem inna niz kobiety, ktore zna. Czy pomyslalybyscie, ze sa to oznaki zainteresowania?

Gość gość
nie to sa oznaki kompletnego niezainteresowania,ja p*****le

Gość gość
gość ma delirke a ciebie w tyle:-D

Gość gość
Myslalam ze oznacza to zainteresowanie, jednak nie robil nigdy pierwszego ruchu, myslalam ze jest niesmialy wiec w zartach zaproponowalam, ze moze mnie kiedys za prosic na kawe jesli bedzie chcial. Jednak nie odezwal sie juz. Dlatego widocznie nie byly to oznaki zainteresowania, tylko zwykly flirt. Nie rozumiem mezczyzn...

Gość gość
On nie pije, pali tylko, choc normalnie nie przepadam za palaczami, u niego mi to zupelnie nie przeszkadzalo.

Gość gość
Czulam tez ogromna chemie miedzy nami, dlatego szkoda mi troche ze tak wyszlo. Nie chce mu sie narzucac.

Gość gość
za to nam sie chcesz narzucać ze swoimi wypocinami.w doopie to mam czy ktos na ciebie leci i reszte twoich refleksji, które składaja sie na twoją wizje świata choc pewnie jest ich niewiele

Gość gość
wiec idź sie piertol