Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania62

Mój syn źle traktuje swoją dziewczynę

Polecane posty

Gość Ania62

Witam wszystkich, nie wiem jak się zachować... Mój syn mieszka w moim domu ze swoją dziewczyną, która jest bardzo fajna i zawsze wychodzi z inicjatywą, żeby dokładać się do opłat, kupuje jedzenie i w ogóle jest świetną osobą. Nie biorę pieniedzy za opłaty od nich obojga, ponieważ umówiliśmy się, żeby sobie zbierali na mieszkanie a u mnie jest duży dom i dużo miejsca. Ale syn traktuje ją bardzo źle, w ogóle jej nie szanuje, wypomina że ona jest pasożytem, krzyczy na nią i wyzywa ją... nie wiem jak się w takiej sytuacji zachować bo z jednej strony nie podoba mi się jego zachowanie względem kobiet, nie mialam pojęcia, że takiego chama i prostaka wychowałam, jest mi jej szkoda a z drugiej nie chcę się wtrącać. Jak myślicie?

Gość gość
Powinnaś zareagować, w tej sytuacji masz pełne prawo do wtrącania się. Twój syn jest chamem i należy mu się coś na opamiętanie. Lepiej wcześniej niż później bo ile ona może wytrzymać z nim jak ją będzie tak traktował? Niech przemyśli co robi , ty chyba też nie chcesz aby jego dziewczyna źle myślała o tobie bo pozwalasz twojemu synowi na takie rzeczy i pomyśli że jaka rodzina taki syn.

Gość gość
musisz umówić syna z psychiatrą, a dziewczynie powiedz aby jego zostawiła, wtedy będziesz ok

Gość Taki_jeden_964
Czemu ona z nim siedzi ? Chce mieć takie życie ? ok wiem miłość.

Gość gość
Weź synka za ryja , na osobności przeprowadź z nim rozmowę , ze nie tak go wychowalas i z jakiej patologii wziął takie maniery. U mnie tez kogucił , dziewczynę wpędził w lata dopiero jak przeprowadziłam z nim rozmowę to zmienił zachowanie i oświadczył sie. Lubie synową i ona mnie tez , tak jest miedzy cywilizowanymi ludźmi .

Gość gość
Autorko dzisiejsze kobiety chca takich chamow jak Twoj syn. Tacich uwazaja za meskich a tych porzadnych za niemeskich i ciapowatych.

Gość gość
Chamy maja dziewczyny a porzadni mezczyzni sa kawalerami.

Gość Taki_jeden_964
Chamy maja dziewczyny a porzadni mezczyzni sa kawalerami. xxxxx Masz na myśli siebie jako tego porządnego oczywiście. Rozmowa niewiele zmieni jak ktoś ma zły charakter. Starego chlopa już nie zmieni.

Gość gość
Po prostu chzba chce sie jej pozbyć bo z czymś mu sie nie podoba, szuka pretekstu, żeby ona stwierdziła. że jest okropny i wyprowadziła sie oraz zerwała z nim i by nie miała pretensji, bo to ona niby nie chce.

Gość gość
dlaczego ona jeszcze z nim siedzi skoro jest taki niedobry? po co?

Gość gość
Taki_jeden_964 dziś X Niekoniecznie siebie ale wystarczy popatrzyc np. Tu w temacie, w zyciu

Gość gość
taka teściowa to rzadkość.:) nie wiem czy to dobry pomysł aby się wtrącać, jego już nie zmienisz - on ma do niej taki stosunek bo jej nie kocha i nie szanuje widocznie i nic na to nie poradzisz.

Gość gość
Syna masz prawo zawsze upominać. Tym bardziej jak mieszka u Ciebie. Stoisz w złym świetle, kiedy syn przy Tobie poniża dziewczynę, a Ty nie reagujesz. Cała wina w oczach tej dziewczyny spada na Ciebie. Przecież Ty go wychowujesz, a on nadal jest Twoim synem i to pod Twoim dachem.