Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak akceptacji przez teściów

Polecane posty

Gość gość

Brak akceptacji przez teściów to tylko jest potwierdzenie tego,że ludzie tak naprawdę do siebie nie pasują,bo wyszli z innych rodzin.

Gość gość
to racja, bo to przeciez tesciowie spedza zycie z zona czy mezem syna czy corki, tak?

Gość gość
nie spędzą,ale fakt,że nie są w stanie zaakceptować zięcia lub synowej świadczy,że różnice między małżonkami są nie do przeskoczenia,bo świadczy o zupełnie innym pochodzeniu

Gość gość
no wiadomo, że każdy oczekuje czegoś innego, bo ludzie sa rożni, ale chyba najwazniejsze jest to z kim chce byc osoba zainteresowana, czyż nie? jak mozna wybierac męża żonę?

Gość gość
są różnice do przeskoczenia i nie do przeskoczenia,jeżeli nawet jak synowa lub zięć wkurwiają a teściowie nie potrafią zamknąć gęby głupa palić,tylko niechęć aż czuć w powietrzu to znaczy,że miedzy małżonkami też wyjdzie przepaść

Gość gość
bo jak ktoś nie ma wlasnego zdania i slucha co mowia inni to jest przepaśc. ja bym sie tym nie przejmował wcale co maja za zdanie , tylko dalej bym robil swoje, bo nikt mi nie bedzie rzadzil z kim ja mam sie spotykac, a zone wybieram sobie sam.