Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawil mnie w Wigilię

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co ze soba zrobic, szukam miejsca, ale nie potrafie znalezc. Od wczoraj nie funkcjonuje juz... Tak bardzo go kocham, a on porzucil mnie jak smiecia

Gość gość
pewnie słabo obciągałaś znalazł sobie taką co robi glębokie gardło z połykeim , wymienil cie na lepszy model

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona gnojna to wieś w województwie opolskim w powiecie brzeskim w gminie grodków

Gość gość
Witam wszystkich którzy samotnie spędzają Święta!! Jestem samotną mamą z 2 dzieci której życie się nie powiodło. Jak większość samotnych matem mam dość ciężko w życiu. Chciałam zrobić swoim dzieciakom na Święta jakiś chociaż drobny prezent ale skąd wziąść kasę. A na dodatek tuż przed Świętami syn zachorował i resztę kasy które miały iść na Świata poszły na lelki. Chciałam gdzieś pożyczyć od znajomych czy koleżanek. Lecz nie było od kogo. Moja koleżanka z sąsiedniego bloku doradziła mi bym dała ogłoszenie na necie O pomoc dla dzieci. Spojrzałam na nią jak na nienormalną w pierwszej chwili ale pomyślałam cóż mi szkodzi. Zamieściłam owo ogłoszenie nie wierząc że ktokolwiek się odezwie. A tu proszę niespodzianka ktoś się odezwał na drugi dzień. Zaproponował pomoc w zrobieniu zakupów świątecznych. Umówiliśmy się pod Marketem na owe zakupy na daną godzinę. Jak obiecał zrobił zakupy ponad to przywiózł też sporo gotowej żywności na Wigilię i Święta. A na dodatek zaprosił nas na Pizzę z Tuńczykiem. Byłam wzruszona do łez że są jeszcze tacy ludzie którzy bezinteresownie pomagają zupełnie obcym osobą. Wydał na nas ponad 300zł odwiózł do domu.

Gość gość
To bardzo szlachetne z jego strony.

Gość gość
Chociaz tobie jest juz troche lzej. Dla mbie te swieta nie istnieja

Gość gość
Namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Pochwała dla X za gest:classic_cool:

Gość gość
Może chce Ci się dobrać do pitryny :classic_cool: uważaj na niego i zabezpieczaj się, bo niewiadomo czy będzie 500zł na dziecko

Gość gość
Namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów namysłów