Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwa żona

Małżeństwo w rozsypce

Polecane posty

Gość gość
mam wrażenie, ze ktos tu traci kontakt z rzeczywostoscia bo za długo siedzi na kafe :O bez odbioru

Gość gość
gość dziś Ech....jak by Ci tu delikatnie powiedzieć...Otóż całą noc był u mnie, a Tobie co powiedział, że musial jechac do firmy i przysnał nad papierkami? xxxxxxxx Ty jednak jesteś chora psychicznie. :D Czyżby z psychiatryka cię wypuścili na święta i nie stosujesz się do zaleconej kuracji domowej że masz aż takie zwidy? :D

Gość gość
no i kochanica zwiała konkretnie odleciała na ogolny żeby znów wyzywać kochanka :D

Gość gość
Ale ona w zywe oczy twierdzi, że mnie kocha ;) Oboje wiemy, że to jest nieprawda...;) Wiesz, to się czuje. Ja też nie chcę nikogo obrażać, ale głupi nie jestem i mam prawo do szczęscia, a nie, żeby ktoś mnie wykorzystywał finansowo pod płaszczykiem miłości, bo luksusy...To nie ze mną. Dobrze postąpiłaś, gdyż warto być jedynie z związku, w którym jest miłość, szacunek i prawdziwe, szczere, a nie sztuczne dbanie o dobro innej osoby. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego, musze już lecieć :)

Gość gość
Dorosli madrzy i dojrzali ludzie sie roschodza.

Gość gość
Nie możesz znieść prawdy ;)?

Gość gość
A kto normalny rozejdzie się - zniszczy własną rodzinę dla takiego nachalnego popaprańca ja kochanica z tego wątku?

Gość gość
Jeżeli nie ma miłości to tak. Ja to popieram w takim przypadku.

Gość gość
pewnie ktoś kto się po prostu szanuje i ma jakiś honor ;) a nie, że dla pieni..znaczy sałat..utrzymania rodzi...znaczy kapusty zrobi wszystko ;););)

Gość gość
Lubisz sadomacho?:-) a nie lepiej odejsc od zony a nie bawic sie jak dziecko w glupie gierki nie szkoda ci rowniez czasu na to? Ile masz lat? Skoro wiesz ze zona tylko pieniadze kocha to oddaj jej czesc i idz dalej.

Gość gość
gość dziś Nie możesz znieść prawdy ? xxxxxxxx Jakiej prawdy? Twojej ubzduranej w chorej mózgownicy? :D Weź leki psycholko bo cię więcej nie wypuszczą na świąteczną przepustkę jak tylko po powrocie zorientują się że ci się mocno pogorszyło :D

Gość gość
Ale to jest jej wina...Chcę, żeby wyposzczona przez te lata bez zbliżeń znalazła sobie kochanka...;) a wtedy nie bedzie problemów z podziałem majątku ;)

Gość gość
Forumowej kiełbasie znów wali na dekiel i kłoci się sama ze sobą :D:D

Gość gość
Ale to jest jej wina...Chcę, żeby wyposzczona przez te lata bez zbliżeń znalazła sobie kochanka...;) a wtedy nie bedzie problemów z podziałem majątku ;)

Gość goscieniec
bo wy to baby dziwne jestescie. wychodzicie za maz rodzicie dzieciaki i myslicie ze juz jest light. .... jak myslicie w czym jest lepsza od was kochanka ? proste sex i nic wiecej. kochanka robi lodizki, daje w kakao , ma ochote na sex itd. u mnie to samo. slub dwa porody cesakra na zyczenie, żona w kondycji fizycznej idealnej . nie przemeczona bo pomagam we wszystkim w domu i zwolniłem ja z obowiazku pracy chyba ze bedzie chciałą jej sprawa. na dzien dzisiejszy moje zarobki wystarczaja zebym to tylko ja pracował. czego to ja nie probowałem , kolacje prezenty, wypady do kin, weekendowo do spa. ... nic z tego wyschła, oziebła, kłoda. i co ja mam zrobic? zamulac sie do konca zycia majac 34 lata? hahah zart jakis. plan prosty albo rozwód ale szkoda dzieci bo małę 7 lat i 4 latka. albo kochanki k***y itd. ... zachodzisz w*****asz sie ile wlezie i wracasz do domu udajac idealna rodzine. co lepsze chyba ta druga opcja do czasu kiedy nie spotka sie kochanki ktora bedzie znaczyłą cos wiecej i bedzie jak zona przed slubem ktroej wszystko sie podobało od naalu po głebokie gardło.

Gość gość
Co ty z ta kochanka?:-) czy tam zona. Jesli ludzie sa sobie wrodzy nie zyja tylko sie truja miedzy soba to na co to komu?:-) myslisz ze sadomacho jest dobre? :-)

Gość gość
Ale to jest jej wina...Chcę, żeby wyposzczona przez te lata bez zbliżeń znalazła sobie kochanka...;) a wtedy nie bedzie problemów z podziałem majątku ;) jakos się przecież rozsądnie dogadamy ;);)

Gość gość
Prawda o tym, że moąż kocha inną boli? :D oj biedactwo :D

Gość gość
Kurcze ty materialisto?;-) hmm nie chcialabym miec cie za meza. Dobrze ze ja meza nie mam. Ale jedno moge powiedziec trzeba miec szacunek do siebie i kiedy nie wychodzi lub czlowiek sie dusi w czyms co nie daje szczescia to trzeba rozejsc sie jak dojrzali ludzie.

Gość gość
Ale to jest jej wina...Chcę, żeby wyposzczona przez te lata bez zbliżeń znalazła sobie kochanka... a wtedy nie bedzie problemów z podziałem majątku x jaka ty jednak jesteś głupia kochanico z rozdwojeniem jaźni. gdyby faktycznie do rozwodu doszło, to tylko i wyłącznie z winy męża, bo latami nie dopełniał obowiązków małżeńskich i znęcał się psychicznie nad żoną. celowo swoim zachowaniem doprowadził do tego, że obcowała płciowo z obcym mężczyzną. wystarczy dobry prawnik, a wcześniej detektyw wynajęty przez żonę i mężulek w sądzie jest ugotowany.

Gość gość
dokłądnie, ale wiekszosc zawsze bedzie gadać, ze kochanka to zło, a to czasem potencjalna zona, bo jak lepsza to i czemu by nie odejść ;) Ale jak sie pozbyc zony, skoro uparcie i zawziecie nie chce ode mnie spłynac, bo twierdzi, ze kocha ? ;)Przeciez ja wiem, że to nie jest milosc...

Gość gość
bo kasa, ale przecież zona tego nie przyzna, że o sałatę chodzi, tylko, że kocha tak bardzo...

Gość gość
Goscieniec:-) hmm mezczyzni, wiec wolisz tak zyc jak to opisales?:-) hmm oby kiedys emocje nie wziely tobie gorą:-) ale wiesz zdrady maja krutka mete kiedys to sie wyda i co wtedy?:-)

Gość gość
Ale ona nie chce mi dac rozwodu, bo klamie, że mnie kocha, a chodzi o luksusy. Przecież naiwny nie jestem ;) No to jak mam sie od niej uwolnić? To ja zdradzam i zdradzam a ta nadal siedzi ;););) Masakra jakas :D

Gość gość
gość dziś Prawda o tym, że moąż kocha inną boli? oj biedactwo xxxxxxxxx Nie kocha cię psycholko i nigdy nie kochał. Znów majaczysz bo zaleconych leków nie bierzesz. :D Z kochaną kobietą mężczyzna się żeni i ma z nią dzieci oraz wspólny dom a nie zostawia na każde święta samą żeby z rozpaczy fioła dostawała :D

Gość gość
Ale to przecież wyposzczona żona rzuci się w ramiona innego, to ona jest winna pożycia, a ja taki biedny(bo nic mi nie udowodni) :( Winna jest rozkladu pożycia, bo miala kochanka, a ja ja tak kochalem :( :D Kminisz?

Gość gość
Fajna z Ciebie marzycielka, taka urocza, podziwiam twoj bajeczny sposob percepcji rzeczywistości. Też chciałbym być tak nieskażony i mądry jak Ty :D

Gość gość
TO JEST CAŁA PRAWDA O MAŁZENSTWIE!

Gość Lucillle
Mnie mąż luksusow nie zapewniał. Oboje pracowalismy, zylismy normalnie. Od kiedy jestem sama jest mi o wiele ciężej, ale wolę to niż życie z kims dla wygody. Paradoksalnie choć jest mi gorzej, to jest mi lepiej... o niebo

Gość gość
Ale to przecież wyposzczona żona rzuci się w ramiona innego, to ona jest winna pożycia, a ja taki biedny(bo nic mi nie udowodni) Winna jest rozkladu pożycia, bo miala kochanka, a ja ja tak kochalem Kminisz? x a skąd ty będziesz wiedział, ze żona się rzuci w ramiona innego? będziesz ją śledził non stop? zapomniałeś o wcześniej wynajętym detektywie prze żonę i niepodważalnych dowodach na twoją zdradę, oraz świadkach. kminisz?