Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwa żona

Małżeństwo w rozsypce

Polecane posty

Gość gość
łojejeje to ja sfrustrowana hanka tak szlaje łojejeje. dzwoniłam do niego ale nie odebrał łojejeje co ja tera poczne łojejeje tak dopa mnie swędzi łojejeje chyba się zadrapie na śmierć łojejeje

Gość gość
jezeli temat jest prawdziwy to wspolczujr ci autorko ale nie wszystko jest stracone ,moze jak ktos pisal chlopu sie w d***e piprzewracalo i bydz moze opamieta sie ,jezeli dasz mu szanse i sobie Wam wasxej rodzinie,z calego serca ci zycze zeby poukladalo sie Wam ale mi zdaje sie ze to prowo chorej niespelna rozumu pseudo kochanicy ktora wypisuje takie wlasnie bzdury ,ktora to normalna kovietka zona i matka ma na to czas w swieta????ktora czepia zadna,to jest jakas desperatka

Gość gość
sorry za literowki,wedlug mnie to jakas zdesperowana kochanica ktora czepis sie rozporka zonatego ma czas takie bzdury pisac i zdaje jej sie ze milosc ma. w*********j zalosna kochanko do zdrajcy zeby mu possac pale bo do niczego innego nie nadajesz sie. nie karm sie nrzonkami o milosci bo jestes szmata w ktora palant wycieta huja po sexie ze slubna

Gość gość
przeciez to zadna kochanica tylko wariatka,ktora lata z ogolnego tu,czasem po piatej rano pisze,kto czyta czasem kafe to wie kto to jest. Wyzywa wszystkie piszace kobiety i czepia sie jakiejs jednej,temat od dawna znany.

Gość gość
no tak,to ta frustratka od tzw.Hanki .

Gość gość
czy normalny zdrowy facet pisal by takie bzdury z atkaime na wlasna zone,raczejnie bardzo prowdopodbne jest ze to jakaszalosna kochanica wypisuje stek tych bzdur pod plaszcykiem zdrajcy meza. x siedzi tu od lat ta sfrustrowana kochanica i wyzywa wszystkie żony. raz pisze jako ona, raz jako facet, a za chwilę już wciela się w postać jego żony. pozostawiona sama na święta w tym roku hopla już dostawała i założyła na kafe wiele tematów, również i ten, oraz powyciągała stare tematy dotyczące kochanek. to prymitywne babsko ma upośledzone marzenia, które w żaden sposób nie będą zrealizowane w życiu codziennym. na ogólnym jest znana jako kiełbasa. prawie każdego dnia zakłada wulgarne tematy i wyzywa wszystkich jak leci, każdego kto tylko jej odpisze, bo myśli, że to jej kochanek. ostatnio straszyła policją, że złoży fałszywy donos w wigilię albo w święta

Gość gość
gość wczoraj no tak,to ta frustratka od tzw.Hanki . xxx Ha ha ha desperatka Hanka wystraszyła się, że ją rozpoznano :D

Gość gość
to ty latasz z ogolnego na uczuciowy i ganiasz po roznych tematach,w tym np 'Gdy meza ma dziecko z inna kobieta'i wyzywasz wszystkie kobiety ktore tam pisaly.Kazda masz za tzw.kochanice.Fujj,z daleka cie czuc.

Gość gość
hej, co wy tu piszecie o jakiejs furiatce, haha od jakiej niby hanki?