Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpmepeople

Czemu sie tak poce?

Polecane posty

Gość helpmepeople

Witam. Mam taki problem , iz gdy jestem zestresowana czy tez podniecona lub szczesliwa potrafia mi sie spocic rece pachy stopy . Nawet jak siedze poca mi sie pachy ... Badano mi tarczyce wiec nie mam ani jej ani cukrzycy. Do jakiego lekarza mam isc? Bo rodzinny juz wiecej mi nic nie zaoferuje ... Mozliwe ze to genetyczne , bo ojciec tez siedzi i potrafi byc spocony.. Ciagle mycie sie nie pomaga i uzywanie antyperspirantow blokerow i ziol ... Eh. Pomocy !doradzcie mi cos ;(

W ten sposób oczyszczają ci się wezły chłonne. To normalna reakcja obronna organizmu. Bez tego zmarła byś na sepsę.

Gość Helpmepeople
No ale to jest nadmierne pocenie sie .. Bo nawet w nocy spie i mokre pachy i non stop pot i pot...

Gość gość
Niestety, genetyczne. Ja mam tak jak moja mama miała. Upał, ludzie mimo to wyglądają normalnie, a ze mnie się leje, ciurkiem z twarzy pot leci, a poza tym bardzo się pociłam gdy cierpiałam na nerwicę lękową, więc może zgłoś się do psychiatry.

Gość gość
Dzień dobry wszystkim Kobietkom!  Jestem studentką Psychologii i prowadzę badania dotyczące obrazu siebie i funkcjonowania zawodowego kobiet. Wszystkie kobiety, które NIE mają dzieci, a ponadto są aktywne zawodowo proszę o pomoc. https://docs.google.com/forms/d/1Y3fohcOGcHLCP8ZPQMBK6Unl75JsBdGM7gIIIjPNyxg/viewform?c=0&w=1 Każda uzupełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota. Z góry dziękuję! :*