Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tezik

przy mnie jest inna

Polecane posty

Gość tezik

Dawno temu poznałem fajną dziewczyne bardzo mi się spodobala więc postanowiłem zdobyć jej serce.Nie udało się.Chciała być sama.Po tym jednak nasza znajomość powoli się rozwijała, ale to bywało między nami raz się duzo śmialiśmy i rozmawialiśmy a raz dużo kłóciliśmy.W pewnym momencie postanowiłem ograniczyć tą znajomość.Wiedziała,że ją kocham ale dla mnie to stanie w miejscu było męczące i nic z tego nie wynikało.I ostatnio coś się zmieniło.Gdy gdzieś się widzimy jest dla mnie bardzo mila uprzejma ale jednocześnie jakaś spięta tajemnicza jakoś ciężko jej zdanie zlepić a nawet jeśli już coś nawija to błądzi wzrokiem.Przy innych jest wygadana pyskata itp.Myślałem że oznaka niechęci ale już dwie osoby uświadomiły mnie że przeciwnie.Wycofując się dałem jej przestrzeń ale i pustke hm nie wiem czy to tak można odbierać a co Wy o tym myślicie??

Gość gość
Udało Ci się. Ona się zakochała i teraz w Twoich rękach jest wasz być może związek. wiem, co mówię. Zastanów się czego chcesz to jeśli jej to :)

Gość gość
wstydzi się przy Tobie, peszysz ją, bo czuje adrenaline jak po wypiciu kilku mocnych kaw i miesza jej sie wszystko na Twoj widok...

Gość gość
13:32 Potwierdzam moja była taka sama, i ja przy niej też.

Gość gość
a pali cegłę na Twoj widok? Jeśli tak to znaczy, że nie tylko ja pociagasz, ale jeszcze sie zakochała.

Gość gość
Nie ma innego kandydata na meza a wie, ze Ty ja kochasz wiec sie mozesz ozenic.

Gość gość
powiedziała Tobie że chce być sama bo nie wierze? może z tym zdobywaniem jej serca ty przesadzasz? i tak naprawde nic nie zrobiłes w tym kierunku?

Gość gość
co myslimy ja mysle że ją zmęczyłes brakiem inicjatywy

Gość tezik
Na temat moich inicjatyw nic tu nie pisałem bo to bez sensu rozpisywać się tak że nikt tego nie przeczyta.Było ich sporo.Dla mnie sama nie wiedziała co chce.Gdy tylko nasze stosunki się ocieplały zaraz robiła kontre.Gdy sobie odpuściłem to po jakimś czasie jej zachowanie stało się takie jak opisałem.Wiadomo że nikt nie wie co siedzi w jej głowie.Mi tylko chodziło o przypuszczenia o czym może świadczyć taka zmiana i dziekuje za odp

Gość gość
Typ ksiezniczki za ktora ciagle trzeba biegac...