Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubieplacki111

urolog

Polecane posty

byłem kiedyś u urologa jest to już dziadeczek, pamacał mnie po jajkach i kazał zrobić usg jąder. nic mi nie powiedział co to może być lub co podejrzewa, i nie wiem czy mam szukać młodszego lekarza, młodszy to może więcej wie co i jak ? jak myślicie?

Gość gość
Jeśli zrobił tylko tyle co mówisz to myślę że możemy to podpiąć pod molestowanie... Na szczęście doktor Rudzki do którego wybrałem się na zabieg laserowy jest profesjonalistą i dużo ze mną rozmawiał żeby była jasność co się w danym momencie dzieje więc byłem spokojny.

Gość gość
Ale się nakręcacie.... usg to norma i trzeba je zrobić już w pewnym wieku. Ja robiłem takie usg w http://endomed.com.pl/ we Wrocku i zapłaciłem za nie tylko 90zł .

Gość arekk

nic strasznego, lekarza jak każdy inny, nie ma co się wstydzić

Gość marlon

Jeśli o Kraków chodzi to w Sofimed na Norymberskiej jest dobry urolog.  Ogółem to fajna przychodnia, mają tam dobrych lekarzy, robię tam tez badania krwi i mam endokrynologa.

Gość leonard

Bardzo dobry lekarz z Wrocławia to pan doktor Marek Górecki www.urolog-gorecki.wroclaw.pl/ Profesjonalny, solidny lekarz, zajmuje się pacjentem jak należy, dobrze i jasno wszystko tłumaczy.

Gość kater

Na usg jąder chodziłem do szpitala Mazovia w Warszawie, najlepsza placówka urologiczna na mazowszu jak nie w kraju. Miałem wykonywany zabieg też tam, na szczęście nic to nie było złośliwego. Ale badać się panowie trzeba. 

Gość jonasz

Dobry urolog przyjmuje w  OptimaMed w Lublinie, dr Paweł Płaza. Dobry lekarz i miły człowiek. Usg zawsze warto zrobić a lekarza nie ma co sie wstydzić, zgadzam się.

Gość Mateusz

Z Tychów dobry lekarz urolog to dr Rafał Bogacki www.urolog-bogacki.pl/ Ma dobre podejście do pacjentów i przede wszystkim to świetny specjalista z dużym doświadczeniem. Ma gabinet na Bocznej. 

Gość gosc65

Ja z podwyższonym PSA wylądowałem u urologa we Wrocławiu, u doktora Marka Góreckiego i ten lekarz bardzo mi pomógł, bardzo dobrze go oceniam, zdecydowanie to lekarz z dobrym podejściem do pacjenta.