Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arilaa

Wam też podobają się nieśmiali?

Polecane posty

Gość Arilaa

Zawsze podobali mi się nieśmiali mężczyźni. Lubię sobie patrzeć jak coś chce a nie może tego zrobić, bo go nieśmiałość blokuje i się czerwieni :D plus tacy nieśmiali mają w sobie coś takiego, że lubią próbować różnych rzeczy z tego co zauważyłam :) Wam też podobają się nieśmiali?

Gość gość
podobaja, ale niestety najczesciej nieśmiali są nieatrakcyjni :( nieśmiały przystojniak to rzadkosc :(

Gość gość
Ja jestem nieśmiały :-)

Gość Arilako
Ja mam mojego nieśmiałego przystojniaka, więc to nie prawda, że nie istnieją, trzeba trochę poszukać ;)

Gość gość
ja też jestem nieśmiały

Gość gość
Mnie również kręcą niesmiali mężczyźni :)

Gość gość
Ja nie lubię. Wole jak mężczyzna jest konkretny, zdecydowany, śmiały i potrafi 'zawalczyć', o to, czego chce.

Gość gość
Chciałbym kochać się z przystojnym nieśmiałym takie mam marzenie I żeby był tylko mój!

Gość gość
nienawidzę takich

Gość gość
Nieśmiały pragnie tego samego co jego przeciwieństwo, z tym że nie umie po to sięgnąć, a wolałby być playboyem.

Gość gość
gość dziś Nieśmiały pragnie tego samego co jego przeciwieństwo, z tym że nie umie po to sięgnąć, a wolałby być playboyem. Xxxxx Ta jasne. Moje przeciwieństwa biegają za babami i zmieniają jak rękawiczki - miesiąc maks. Mnie interesują poważne związki długoterminowe. Po co mi playboyowanie? Jedna kobieta mi wystarczy.

Gość gość
słodki:-) no mój tez przystojniak nieśmiały ,tylko taki typ mnie kręci,tym bardziej że lubie wybierać i kusić

Gość gość
A gdzie znajdę dziewczyny co chcą niesmialych?

Gość gość
no dobra, a tacy zamknięci w sobie? Spokojni? I otwarci tylko dla was. Co o takich myślicie, bo właśnie taki jestem i dlatego mnie zostawiła.

Gość gość
gość dziś Spokojny? Czyli nie imprezujesz, bardziej domownik? Jak dla mnie ok, o ile to siedzenie w domu, to coś więcej, niż granie na kompie cały dzień. Zamknięty w sobie? Nie mówisz dużo o sobie, o tym co czujesz? Czy jak? Rozwiń.

Gość gość
22:10 nieimprezuje i to nie oznacza, że siedze w domu.

Gość gość
Michael Jackson, piękny do bólu, nieśmiały, skromny, utalentowany ponad miarę. Uwielbienie.

Gość gość
ja bardzo lubię ten typ mężczyzny, bo zazwyczaj przestaje być nieśmiały kiedy poczuje się pewniej... za to często jest ciekawszy od tych wyluzowanych na siłę gości.

Gość gość
gość dziś A to, że jesteś zamknięty w sobie? Możesz się dokładniej, do tego odnieść.

Gość gość
22:23 wyobraź sobie przez chwile, że jesteś tym co daje mi szczęście, radość życia, tym czeg pragne, że jesteś moimi myślami i ciebie potrzebuje do życia najbardziej a inni nie odgrywają więkrzej roli tylko ty.

Gość gość
gość dziś Wow. Ale nie bardzo rozumiem, co to ma wspólnego w byciu 'zamkniętym'? Z opisu wynika, że nie jesteś bardzo towarzyski, no i okej, jedni potrzebują 20 przyjaciół, a innym wystarcza ich partner i jeden zaufany kumpel, spoko. Ale bardziej mnie interesuje, czy Twoje 'zamknięcie', to również problem z rozmowami, na ważne tematy, jak uczucia? Bo mi np, już by to przeszkadzało, muszę mieć faceta, który potrafi mówić otwarcie, o tym co czuje i się tego nie wstydzi.

Gość gość
więc ty odbierasz to w sposób ''nie jesteś towarzyski'' ktoś inny powie zamknięty a jeszcze inny nieśmiały. Nie mam problemu rozmowy o tym co czuje, wręcz odwrotnie. Z partnerką moge wszystko.

Gość gość
od 23:19 do gość 22:53

Gość gość
ina ty jestes pasywny czy aktywny czy poza podzialem