Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiecy moment najlepszy w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

jw. jaki jest u was.. generalnie nie lubię gry wstępnej :-( zwłaszcza w wykonaniu faceta, straszna rzecz. Co najbardziej pamietacie? jak moment wejścia jest najbardziej znaczący, potem jest gorzej. Czasami finał się udaje, ale rzadko :-( jak u was, pewnie lepiej :-(

Gość gość
Zasniecie jest OK

Gość gość
a szyjka macicy, dotknięcie to masakra ..

Gość gość
Nie dotykam

Gość gość
15 minut żeby dojść to minimum dla mnie, facet 5 min i jest po :-(

Gość gość
A to jakis wyscig po orgazm jest?:o

Gość gość
w sumie to jest, kto pierwszy wygrywa ciekawe jest kiedy dziewczyna ma a facet nie:-) z ciekawości możliwe technicznie gdy sama dochodzi, bez udziału jego organów.. przy klasycznych nawet pozycjach :-) dla facetów straszna rzecz :-)

Gość gość
Najlepszy moment to jak wchodzi we mnie i rozpycha mi cipkę.

Gość gość
pod warunkiem chyba że ta c...ka jest w 100% gotowa :-) inaczej chyba przyznasz że nie jest tak super, bo nie wiesz jaki ****** gdzie włąsnie wtedy wykona u mnie te moment jeżeli jest dobrze wykonany jest najwazniejszy, tak podobno uznaje sie powszechnie w babskich doznaniach, bo to poczatek tej waznej wiezi w czasie łozkowych igraszek, wazniejszy nawet niz koncowy finał

Gość gość
wchodzi we mnie i rozpycha xxxx ja nie lubię tego, pewnie jesteś gość dziś po 30stce i masz uregulowane ciało i wiesz jak się nastawić, u mnie to nie wychodzi jeszcze :-(

Gość gość
Jasne, jak jestem sucha i nie czuję podniecenia i chęci, to masakra.

Gość gość
Dla mnie ulubionym momentem jest ogólnie seks, uwielbiam kiedy mój chłopak pieści moje ciało centymetr po centymetrze, uwielbiam kiedy długo całuje, liże i ssie moją cipkę i pupę, a potem lubię ten moment kiedy we mnie wchodzi delikatnie... no i koniec też lubię, bo w trakcie wytrysku jego penis tak fajnie pulsuje :) Seks jest po prostu piękny.

Gość gość
Najlepszy moment, kiedy jestem tak nardzo podniecona i wchodzi we mnie:-))

Gość gość
Dla mnie najbardziej podniecający moment jest wtedy, gdy słyszę sprzączkę rozpinanego paska...

Gość gość
Mnie najbardziej podnieca seks od tyłu z jednoczesną zabawą jego ręką mojej c..pki.

Gość gość
jak Wy to robicie? "kiedy we mnie wchodzi delikatnie" facet, delikatnie??? oni delikatnie to niemożliwe.. a ta druga nie jest sucha? potrafisz to kontrolować :-(

Gość gość
od tyłu to raczej nie czuję się równoprawną partnerką, to trochę poniżające dla dziewczyny zwłaszcza na początku związku nikt nie woli klasycznie, wtedy mozna wszystko lepiej kontrolować ułożeniem ciała, a od tyłu to wiadomo że jemu jest lepiej i wygodniej

Gość gość
i może jeszcze macie orgazm pochwowy :-) takie cuda na święta :-)

Gość gość
jak Wy to robicie? "kiedy we mnie wchodzi delikatnie" facet, delikatnie??? oni delikatnie to niemożliwe.. x A jednak są na tym świecie rzeczy niemożliwe :) mój chłopak jest bardzo delikatny, czasem jak mamy ochotę na coś ostrzejszego, to potrafi być również brutalniejszy, ale nigdy nie przekracza granic i potrafi wyczuć, czy jest mi dobrze czy nie. Trzeba tylko umieć dobierać sobie partnerów :)

Gość gość
i niby jak go tego nauczyłaś.. mówisz mu jak jest ok, a on to rozumie? przecież my dziewczyny same często nie wiemy jak się zachowa nasze ciało, to zależy od tak dużo rzeczy, że nikt tego nie ogarnia. Twój chłopak daje radę? napisz jakieś wskazówki to może się i innym przyda :-) chyba że już wiem, może to Ty nie masz aż takich wymagań i jesteś dla niego pobłażliwa.. myślisz że facet może wiedzieć co się z nami wtedy dzieje, że to wyczuwa i wie co robić? mi się to nie zdarzyło i nie zdarzy:-( już wole sama próbować z czym nowym

Gość gość
Najlepszy moment to jego ciepła sperma na brzuchu i piersiach.

Gość gość
bo nie lubisz jej w środku, potem nie jest fajnie jak to spływa i te niefajne uczucia co z tym zrobić :-) bardzo niezręczne

Gość gość
i pewnie przyznajcie sie że ręczniczek na dole to podstawa w naszym kraju D:-)

Gość gość
Na 130 kobiet pytanych o swój związek tylko 17 powiedziało, że ich partner jest kochankiem idealnym. Co prawda większość kobiet pozytywnie ocenia swoje małżeństwo i współżycie seksualne: 113 na 130 badanych kobiet jest zadowolonych ze swojego życia partnerskiego. Ale jeżeli podpytać je głębiej, twierdzą, że ich mężom wiele jednak brakuje do ideału kochanka. Bo w skali od 1 do 5 większość kobiet ocenia swoje życie seksualne na 3, tylko 28 dało ocenę dobrą, a zaledwie 2 – bardzo dobrą. Jedynie 17 kobiet oceniło partnera na szóstkę. (Czyi koleżanka wyżej) 17 na 130 dziewczyn, pewnie faceci są urażeni brutalną rzeczywisotością

Gość gość
niestety na tym świecie mamy same brutalne chamidła w związku z czym nie potrafią delikatnie wchodzić w cipkę, a samo wejście i powolne penetrowanie partnerki jest takie przyjemne i romontyczne

Gość gość
Lubię też spermę w środku, ale jakoś mi fajniej czuć ją na brzuchu i piersiach lub na plecach.Czasami przy lodzie lubię też w ustach, ale rzadziej.

Gość gość
niestety na tym świecie mamy same brutalne chamidła w związku z czym nie potrafią delikatnie wchodzić w cipkę, a samo wejście i powolne penetrowanie partnerki jest takie przyjemne i romantyczne